Servet Çetin'in ya adam edilsin , ya da derhal gönderilsin..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Servet Çetin'in ya adam edilsin , ya da derhal gönderilsin..!
Kendini Messi sanıyor

Savunma adamı olmanın birinci şartını bilmiyor. İşe bak Gökhan Zan'ın eksikliği bahane oldu Servet Çetin'in ya adam edilmesi ya da derhal Galatasaray'dan gönderilmesi lazım

Defansta büyük sorunlar yaşıyor Galatasaray. Oyuncu istikrarı yok, çok pozisyon veriyor. Defanstaki sorun iki sezondur bir türlü niye çözülemiyor?
Servet'in bu takımdan derhal kesilmesi lazım. Ya adam edilmesi lazım ya da derhal takımdan gönderilmesi lazım. Servet savunma adamı olmanın birinci şartını bilmiyor ya da kimse ona öğretmiyor. Savunma adamı olmanın birinci şartı; topu tehlike bölgesinden en hızlı şekilde uzaklaştırmaktır. Eğer çok rahatsan topu oyuna sokma avantajını kullanırsın. Ama çok rahat değilsen, baskı altındaysan kornere at, taca at, kaleciye at, nereye atarsan at. Servet kendi kendini 'Ronaldinho, Messi, Platini' falan zannederek o bölgede üzerine baskı yapan rakipleri eksilterek oyun kurmaya çalışıyor. Servet'in böyle bir görevi yok. Yuvarlana yuvarlana giden topu taca atmamak için 'auta gitsin' diye rakip ile topun arasında koşmaya uğraşıyor. Adam biraz kıvrak olunca Galatasaray golü yiyor. Kaç tane maçta böyle gol yedirdi Servet!..

Ama kimse demiyor Servet'e: 'Kardeşim bırak; oyun başlatmak, oyun kurmak senin haddin değil. Sen topu tehlikeli bölgeden uzaklaştır. Biz sonra o topu toparlarız.' Sen bunu demiyorsan ve Servet bunu ısrarla yapıyorsa kabahat Servet'te mi, Rijkaard'da mı ya da Neeskens'te mi? Habire not tutuyor Neeskens... Çok merak ediyorum o defterde ne yazıyor!.. Herhalde 'Ali topu bana at' falan yazıyor. Futbolun alfabesi!.. Başka bir şey yazsa düzelir çünkü... Sen benim adımı bir kere 'Hınçal' diye yazabilirsin, yazım hatası da olabilir, ya da sen öyle zannedebilirsin!.. Ben de sana 'Benim adım Hıncal' dersem, düzeltirsin. Ama 40 hafta üst üste 'Hınçal Uluç'un konuşması' diye çıkarsa ya ben umursamıyorumdur ya da sen 'dikkat etmiyorsun' demektir. O zaman ya senin Fotomaç'ta işin yok ya da benim Fotomaç'a konuşmamam lazım. 'Adımı bile yanlış yazıyorlar' diye. Servet aynı hataları, her maç yapıyor, her maçta Galatasaray gol yiyor, birisi çıkıp bunlara 'yapma' demiyor. Ya demiyor ya dinletemiyor. Dinletemiyorsa göndereceksin Servet'i. Bir sürü genç adam var Galatasaray'da... 'Niye aldı?' dediğimiz Gökhan'ın eksikliği bahane oldu. Memlekete bak!.. Herkes şaşkına döndü. Olsa ne olacak? Galatasaray'ın sorunu kadro değil. Gökhan'ın olmayışı yüzünden Hakan Balta stoper oynadı, Caner de sol bek oynadı. Bu yüzden mi yenildi Galatasaray? Bu yenilgide Hakan Balta ile Caner'in ne kabahati vardı? Yoksa Servet'in, Mehmet Topal'ın, Ayhan'ın, Mustafa Sarp'ın mı kabahatleri vardı? Yani Rijkaard'ın gediklilerinin, vazgeçilmezlerinin...

Hıncal Uluç..

arslansem

arslansem

Üye
:ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Hıncal fenere gider yaparlen gs liler gülüyordu bunada gülün :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hıncalı çıldırtmışlar:) Güzel yorumlar:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
biz Servetten kurtulduk Gs'nin başına bela oldu...:ehe:ehe

Atakan

Atakan

Üye
Hıncal fenere gider yaparlen gs liler gülüyordu bunada gülün :)
:hmmm
Hıncalı çıldırtmışlar:) Güzel yorumlar:)
Hıncal'ı mı çıldırtmışlar?
biz Servetten kurtulduk Gs'nin başına bela oldu...:ehe:ehe
Bütün belalar böyle olsa..Milli takımın stoperi,alternatifi yok.8 milyon euro satıyorduk dil bilseydi..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ula Hınç-al Servet belaysa Lincoln ne?

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Servet Gibi savunmacıyı Nerden Bulacagız Yahu..!

Delirmis bu !..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Gene meydana çıkmış hıncal beyefendi.90 dakika kapatıldı ya gündemde kalma çırpınışları bunlar

lovestar

lovestar

Üye
türkiyenin en iyi defans oyuncusu servet.boş konuşuyo hıncal...

'Davut

'Davut

Üye
ne zaman doğru konuştu ki....?

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Ciddiye alınacak eleştirileri çok ama bazende fazla abartıyor

Salihyet

Salihyet

Üye
Servetin tek eksiği çabuk çalım yemesiydi, hemen yere yığılır çabuk adam geçirirdi, hava toplarında etkili fakat bu yaşına kadar hiç sabit partnerle oynamadığı için yanlız kurtları oynar defansta ve kimseyle uyuşamaz artık, 29 yaşına gelmiş neredeyse, kimse bu yaşta ki bir oyuncuya o paraları vermez ( türkiye açısından söylüyorum )

sultan"

sultan"

Üye
ya servete de böyle diyo ya:bann: adam daha ne yapsın anlamadımki:hmmm gider gol atar defansta adam bırakmaz.ilahi hıncal abi :islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...