Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

derses

Üye
kardeş ellerine sağlık süpersin

kardiii

Üye
App TRK programını telime kurmaya çalışınca "yüklenemiyor, bu dahili bir bileşen" uyarısı alıyorum. kurulu bir programı tekrar yüklemeye kalkınca sanırım böle bir uyarı veriyo ama bu programı yüklemedim daha önce. yardımcı olabilicek varsa çok sevinirim...

sanırım bizim sorunumuzu cozebilecek kimse yok . bende e51 var bu dahili bir bileşen uyarısı alıyorum. yuklenmiyor app trk :(

hartzeiyn

Üye
sanırım bizim sorunumuzu cozebilecek kimse yok . bende e51 var bu dahili bir bileşen uyarısı alıyorum. yuklenmiyor app trk :(

ben telefona format attım yüklemeye çalıştım gene aynı sorun... sen deneme diye söylüuorum kardiii çünkü o da bir işe yaramıyor

danarosto

Üye
bende sürekli güncelleştirme hatası veriyor. yardım!!!

ozansubasi

Üye
merhaba security manager v1.0 yükleyemedim. ERROR OCCURED unknown device diye hata verdi.
"Bazı cihazlarda portlar gözükmez el ilede tanıtabilirsiniz.." demişsiniz nasıl yapabilirim. FS Caller 2.04 programını yüklemek istiyorum....

musder

Üye
slm
kardeş
herşeyi yaptım ama rootsign programında programı seçiyorum sis i seçiyorum doluyor altta certificate file signing failed! uyarısı alıyorum sisx i önceki mesajlarda seçin demişsiniz sisx yükleyeceğimiz progromdamı olacak
n95 8gb kullanıyorum yardım lütfen
tşk.

red

Üye
işte olay budur , teşekkürler.

sametugba

sametugba

Üye
baba en basit yol aslında hack ama tabi her güzelin kötü bir yanı var... Bilmiyorum ben hack yaptım çokta rahatım hiç bilmem singed unsinged nedir uğraşmam istediğim herşeyi yükleyebilirim.Hack nedir nasıl yapılır öğrenmek isteyen varsa [email protected] mail yeter arkadaşlar.

hamdicap

Üye
n80 e x-plore s60 v1.22 yuklerken programı arka planda çalışır bırakmam gerekiyormuş ama ben kapattığım için şimdi telefondaki hiçbir uygulamayı çalıştıramıyorum. lütfen yardım edin.

karkarkara

Üye
port bulmuyor napacaz peki???

ugurraslan

Üye
n95 8gb da olmuyor ayrıca programın iconu tele geliyor ama malesef oda kaldırılamıyor yada ben yapamadım

karkarkara

Üye
bende n73 var port numarasını bulamadım deli olucam yav......otomatik bulmuyor portların hepsini tek tek deniyorum olmuyor ne yapmalıyım?

ugurraslan

Üye
arkadaşlar port u bulamayanlar telefon pc ye baglıyken bilgisayarım aygıt yöneticisinden bağlantı noktasına bakarak hangi telefon hangi com noktasına bağlı bulabilirler

karkarkara

Üye
gene olmuyor samsunga oyun yüklerken bu tür şeyleri çok yaşadım gene yaşıyorum.........port numaralarının hiçbirinde bağlanmıyor herşeyi doğru yapıyorum olmuyor gene

06antares06

Üye
supersın kardesım emegıne elıne saglık tesekkurler

eren135

Üye
n80 e x-plore s60 v1.22 yuklerken programı arka planda çalışır bırakmam gerekiyormuş ama ben kapattığım için şimdi telefondaki hiçbir uygulamayı çalıştıramıyorum. lütfen yardım edin.
telefonunu yeniden başlat

caboka

caboka

Üye
Kardeş gerçekten allah razı olsun. Uygulamayı kurdum telefona çok saol. Ellerine sağlık. Allah yolunu açık etsin.

mercanGS

Üye
slm programi sorunsuz yukledim ama roon tign this sis e tiklayinca sona dogru hata verio ,nasil halledebilirim yardim lutfen.hata msji certificate file signing failed dio yardiiiiiim lutfen

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum..fakat konuda bi sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt