Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YAKIsicli
Üye
sevgili ferret her şeyi yapıyorum fakat secman programını yükleyemiyorum portları elle teker teer girdim 1den 20 ye kadar yine olmadı kimi arkadaşların da aynı dertten muzdarip olduğunu gördüm..yardımcı olursanız çak sevinirim ağlıcakla
oguziverson
Üye
arkadaşlar bnde secman i yükliyemedim portu bulamıyo bi türlü
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar bnde bi türü yükliyemedim secman i portu bulamıyo yardım edin
yahuu buna hiç bakmadımm benn üsttekiyle uğraşıp duruyodummm bu zaten varkenn onları neden actınız anlamış dilimm.neysee..ellerinize sağlıkk..süper bi paylaşımmm...
hikmet53
Üye
yok olmuyor programi buluyor ama telefon kendiliginden kapanip ackliyor
kardeş oto port da olmuyor elle de olmuyor orayı bi geçemedim allah rızası için yardım edin
erkanbas
Üye
super bır pro ben n95 kullanıcısıyım bu pro sayesınde ıstedım sertıfıkalı prolarırahatca yukluyorum oncelılkle nokate ve rotateme super elıone saglıık dostum
sakarya:zekit
Üye
Sağol, emeğine sağllık...
kocar_1
Üye
s.a arkadaşım aynen uyguladım ama olmadı acaba eksik birşeyler mi var
kobe0823
Üye
kardeş Allah heğinizden razı olsun sağolasınız...sayenizde yüzümüz bir kez daha güldü
rodeo_mustafa
Üye
Eline sağlık ferret sertifikadan dolayı telefonuma program yükleyemiyodum sayende telefonum program yüzü gördü Allah razı olsun
lovestar
Üye
gardaş Allah ne muradın varsa versin sağol ya.yok böyle bişi.rotate me yükledim 8 ay sonra telefonuma.vay be.eyvallah diyorum...
yunus yavuz
Üye
ferret kardeşim.bu süper bi serfitika yöntemi.ben başka bi siteye üye oldum.orda kendimi göstericem.bu konuyu kopyalayıp oraya koyucam....????????? olurmu....
senol_gs
Üye
kardeş app trk yi yükleyemiyorum yardımcı olurmusun