Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YAKIsicli

Üye
sevgili ferret her şeyi yapıyorum fakat secman programını yükleyemiyorum portları elle teker teer girdim 1den 20 ye kadar yine olmadı kimi arkadaşların da aynı dertten muzdarip olduğunu gördüm..yardımcı olursanız çak sevinirim ağlıcakla

oguziverson

oguziverson

Üye
arkadaşlar bnde secman i yükliyemedim portu bulamıyo bi türlü

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bnde bi türü yükliyemedim secman i portu bulamıyo yardım edin

sevdan

Üye
hocam ben yükleyemedim benim telefondaki program ile bilgisayara baglanamiyorum

irc32

Üye
Allah razı olsun bu forumdan.. çok çok sağ olun gerçekten çok teşekkür ederim.. dualarım sizinle başka yapacak birşeyim yok kusura bakmayın..

casflow

casflow

Üye
yahuu buna hiç bakmadımm benn üsttekiyle uğraşıp duruyodummm bu zaten varkenn onları neden actınız anlamış dilimm.neysee..ellerinize sağlıkk..süper bi paylaşımmm...

hikmet53

hikmet53

Üye
yok olmuyor programi buluyor ama telefon kendiliginden kapanip ackliyor

yunusyunus90

Üye
arkadaslar 'app trk' yi nerden bulacam

kyoman

kyoman

Üye
paylaşım için saol :oke:

gecersiz02

Üye
kardeş oto port da olmuyor elle de olmuyor orayı bi geçemedim allah rızası için yardım edin:(

erkanbas

Üye
super bır pro ben n95 kullanıcısıyım bu pro sayesınde ıstedım sertıfıkalı prolarırahatca yukluyorum oncelılkle nokate ve rotateme super elıone saglıık dostum

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Sağol, emeğine sağllık...

kocar_1

kocar_1

Üye
s.a arkadaşım aynen uyguladım ama olmadı acaba eksik birşeyler mi var

kobe0823

kobe0823

Üye
kardeş Allah heğinizden razı olsun sağolasınız...sayenizde yüzümüz bir kez daha güldü:)

rodeo_mustafa

Üye
Eline sağlık ferret sertifikadan dolayı telefonuma program yükleyemiyodum sayende telefonum program yüzü gördü Allah razı olsun

lovestar

lovestar

Üye
gardaş Allah ne muradın varsa versin sağol ya.yok böyle bişi.rotate me yükledim 8 ay sonra telefonuma.vay be.eyvallah diyorum...

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
ferret kardeşim.bu süper bi serfitika yöntemi.ben başka bi siteye üye oldum.orda kendimi göstericem.bu konuyu kopyalayıp oraya koyucam....????????? olurmu....

senol_gs

senol_gs

Üye
kardeş app trk yi yükleyemiyorum yardımcı olurmusun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt