Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuzey48

Üye
kardes bu dosyada virüs var,rardan cikardim mi dosyayi virus geliyor.

BHDRKCMN

Üye
sana bin kere teşekkür etmek isterdim ama bir tane teşekkür butonu var sağol kardeşim

jhamzax

Üye
ßen dahil coqu kişide dahili bileşen hatası veriyo bunu yazıyoruz yazıyoruz kımse yardımcı olmuyo :(:(

Genzo *

Genzo *

Üye
Teşekkürler

swango

swango

Üye
Trojan uyarısı veriyo arkadaşlar söylemesi...

sereser

Üye
deniyorum umarım olacak

berkcancivic

Üye
Security Manager v1.0 pc ye kurmuyot sorun nerde acaba

cakanzi

Üye
ßen dahil coqu kişide dahili bileşen hatası veriyo bunu yazıyoruz yazıyoruz kımse yardımcı olmuyo

haklısın dostum programı veren arkadas bunu düsünmemis bendede aynı problem var isimiz sansa kalmıs yani programı verirken yazsa halbuki .... hatası verdigi taktirde su yapılacak diye güzel olurmus tesekkurler yinede

icefire01

Üye
emeğine sağlık

leskuy25

Üye
Merhaba arkadaşlar ben bu uygulamayı n73 de denedim ama App TRK yı yüklemeye çalıştığımda "Yüklenemiyor.Bu dahili bir bileşen." diye hata verdi.Ne yapmalıyım.Şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba arkadaşlar ben bu uygulamayı n73 de denedim ama App TRK yı yüklemeye çalıştığımda "Yüklenemiyor.Bu dahili bir bileşen." diye hata verdi.Ne yapmalıyım.Şimdiden teşekkürler ACİL YARDIM LÜTFEN........

mysns

Üye
Bende de bu bir dahili bileşen hatası veriyor program cevapppppp????????

adem_2c

Üye
dahili bileşen hatası veriyor arkadaşalar sorun çözülünce bilgilendirirseniz sevinirim

ocanbey

Üye
bu çzüm eski sürüm e51 de çalışmıştı. fok vardı da yeni sürüme yükselttik... ne yeni srüm e51 de ne de V 400 e66 da çalıştıramadım ben :( ...

sude02

Üye
allah kahretsin kaç günden beri uğraşıyorum ama olmuyoo. daha en başından app trk bile yüklenmio. lütfen bi yardım edin kırıcam artık telefonuuu :@ habire dahili bileşen hatası veya sertifika hatası çıkıyoo :'(

mervanbekem

Üye
nokia E71 için coreplayer programı ykmuu

ahmet_fzl

Üye
benim telefonum N96 osx9.3 ü yok

rotasizkaptan9

Üye
ben rar dan rootsign dosyasını çıkaramadım öbürleri çıktı bi baksana sorunmu var acaba

ankarali6600

ankarali6600

Üye
süpersim dostum.ben selfsignedi kullanıyordum hiç bi fark yokru genelinde ama bu proğram süper işime yaradı.çok teşekkür edrim...

Bu yöntem sayesinde Sistem klasörlerine erişimi açabilir veya unsigned programları yüklemek için kullanabilirsiniz.

ustam

süpersim dostum.ben selfsignedi kullanıyordum hiç bi fark yokru genelinde ama bu proğram süper işime yaradı.çok teşekkür edrim...

ustam ayrıca bişey daha sorcam.sertifikayı yapıyp yüklerken sertifika hatasından sonra bu seferde güvenilmeye yerden alınan uygulama yüklenemez ugulama satıcısıyla görüşün diyo ne yapmam lazım.:off:

Emre520

Üye
slm dostum bana n73 tel için smartguard gibi sorunsuz çalışacak bir program lazım daha önce smartguard vardı ama bir sorun çıktı kaldırdım tekrar kuruyorum ama yine eski sorunlu haliyle geliyor karşıma resimler klasörü açılmıyor yukarda yazdıklarının hepsinide yaptım sadece en son bind pa ekranında tıklıyorum hata veriyor ne yapmam lazım yardım edersen çok sevinirim [email protected] msn bu eklersen ço sevinirim gerçekten bu tür yani dosya şifreleme programı olarak n73 için başka varsa verirsen inan minnettar kalırım şimdiden tşkrler.......

ahmet_fzl

Üye
Nokia N96 kullanıcısım nasılsa olmuo valla yönlendirirmisin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt