Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emin_

Üye
usta ben telımı imzalayamıyorum 3 gundur ugrasıyorum telden iyi anlarım ama hıc e 65 kullanmamıstım bende en 73 vardı kırıldı ve e 65 aldım neolur bana yardım edım kırıze gırıyorum sıtede butun uygulamaları denedım delırecem ne olur lutfen cıddıye alın tsk ederim simdiden

schle041

schle041

Üye
paylaşım için teşekkurler.. Ama olmuyor App Trk programını yuklediğimde yüklenemiyor. bu bir dahili bileşen hatası verıyor. Telefon Mod. Nokia E65 yardım edersenız sevinirim cok sağolun...

onurmanic

Üye
kardeş telefonu güncelledim, şimdi programı kuramıyorum. bi yolu yordamı yokmu acaba. bu programın yeni versionu v.s falan.. yardımlarını bekliyoruz..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.28/07/2009 Tarihiyle değiştiği için Arkadaşlar öncelikle sertifikanızı mutlaka alın.
Yok ben sertifika alamam diyorsanız bunu deneyin Sertifika süresi sorununa %100 çözüm 2033 e kadar (siscontent 1.3)(pc den)
Yok ben illa telefonumu hacklicem diyorsanız bunu deneyin */*/*/*Bir Rüya Gerçek Oldu N79 son FW'de sistem hack Gerçekleşti*/*/*/ (n79 yazdığına bakmayın ben n78 imi bu yöntemle hackledim versiyon 30.011)
Eğer buda olmazsa şuraya bakın artık ben daha ne yapayım S60 3rd Sistem Modifikasyon Uygulamaları

y€nÎc€78

Üye
teşekkürler oldu

misyon

Üye
E63 kulanıyorum deniceğim

ankaalper

ankaalper

Üye
Yüklenmiyo " Bu dahili bir bileşen " diye hata veriyor :(

cosmorium

Üye
Nokia E71 telefonumdan nefret ediyorum. Bu kadar kafa yorsaydım şimdi mühendis olmuştum. Bu ne biçim telefon bu nebiçim işletim sistemi. Ne yüklesem ya sertifika hatası verir ya süresi dolmuş der yada bileşen hatası verir. Bu ne biçim iştir.

ay_han

Üye
eline sağlık güzel olmuş

T3rM1N4t0rs

T3rM1N4t0rs

Üye
Çok teşekkürLEr.UyguLadım oLdu :;);) FERRET KARDEŞİM İYİKİ VARSIN!! Msn var mı*

deccalmecci

Üye
ferret kardeş allah varya senin ne muradın varsa versin allah razı olsun allah tuttuğunu altın etsin bunu canı gönülden söylüyorum yemin ederim forumları dittim arkadaşlar herşeyi denedim 6120c kullanıcısıyım bunun kadar sertifika konusunda kalleş tel görmedim millet telini sertifikalandırıyo ben yapamıyorum en sonunda bu konuyu denedimde şimdi sorunsuzca yapıyorum yemin edrim çalışıyo herkeze tavsiyemdir bizzat yaptım teşekkürler emeği geçen herkeze +rap 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

xxlaa

xxlaa

Üye
bende N79 var App TRK programını yüklemeye çalıştım ama telefon "yüklenemiyor bu bir bileşen" diye uyarı veriyor yardımcı olursanız sevinirim...

nofixx

Üye
programı bir türlü kuramadım bana yardımcı olmak isteyen çıkarmı acaba

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Bende virus uyarısı veriyor bilgisayar...

air_force

air_force

Üye
bende N79 var App TRK programını yüklemeye çalıştım ama telefon "yüklenemiyor bu bir bileşen" diye uyarı veriyor yardımcı olursanız sevinirim...

ya evet ayni sorunu bende yasiyorum yardimci olsun biri bu bur bilesen diyor hep. benim tel e 51 bu arada

tuna3543

Üye
teşekkürler ama bende daha en başta sorun var APP trk yi yüklemek istiyorum bu dahili bir bileşen diyor ve yüklemiyor?

antha

Üye
bende E71 var App TRK programını yüklemeye çalıştım ama telefon "yüklenemiyor bu bir bileşen" diye uyarı veriyor yardımcı olursanız sevinirim...

denekme

Üye
Ferret kardeşim acaba E71 için hangi seçeneği seçmem gerekiyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt