Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Dahili bir bileşen , telefonunuza daha önce yapılan fabrika tarfından yüklenmiş demektir. Daha değişik programlar var.

M_B_T

Üye
teşekkurler kardes ...

burhankul

Üye
app trk yuklenmiyor kardes lutfen yardimci olun yoksa kircam telefonu

fatih4234

Üye
arkadaşlar ben yapamadım yardım ederseniz sevinirim..:)

emre671980

Üye
dahili bir bileşen hatası veriyor. yarmıcı olurmusun.

ferhat888

Üye
beyler bende e71 var ve Yüklenemiyor.Bu dahili bir bileşen." bendede çıkıor ne yapmam lazım =s

astonish

Üye
ya kardeş benim pc telefonumu görmüyor .telim 5700 bulamadı bi türlüü hasta oldumm

morq003

Üye
app trk yuklenmiyor Dahili bir bileşen hatası veriyor yardımcı olursan sevinirim biraderim
6220c-1 03.23.c01.01 sürümü yardımlarını bekliyorum

cemsa1

Üye
şu dahili bileşenb sorununa acil çözüm gerekiyor arkadaşlar. olmuyo app türk yüklenmiyo .acillll çözüm lütfen

--------------- Ekleme ---------------

unknown device yazıyo üf be bu ne yaaa yapamıyorum hiç bir şey
kıracaöm valla

magenta31

Üye
app trk yı yükledim telefona... Ardından connection yaptım sora securty managerı aççtım portu elle seçtim (port 5) sora hata verdi unknown device diye nedir bu çözemedim ?

dahili bileşen sorununu App TRK v2.80.6 versiyonu yükleyerek çözülebilir...

dahili bileşen sorununu App TRK v2.80.6 versiyonu yükleyerek çözülebilir...

kayazaki2

Üye
V 2.80.06 Zaten dosyadaki versiyon.Ama yinede dahili bileşen hatası var.telefon tarihini 1.1.2007 yaptım bu seferde sertifika hatası yada telefon ayarları yanlış olabilir uyarısı var.N73 le 6500 slide arasında kalıp simbian var diye n73me aldım.almaz olaydım bişey yüklenmiyor.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Dahili Bileşen Hatası alan arkadaşlar ;

Bu uygulama eski cihazlar içindi, ben de cihazımı ilk aldığımda bu konu sayesinde sertifika yapıyordum. Versiyon yükselttim ve aynı hatayı bende de vermeye başladı .. Yani kısacası yeni sürüm cihazlarda çalışmıyor ve çalışmaz da .. Bilginize !

katran1

Üye
samsung i450 de app trk yüklenmiyo ve bunları yapamadım yardımcı olur musunuz???

boldx

boldx

Üye
ya bu benim tel bulmuyor bi yardım edin lütfen

toxin3555

Üye
arkadaşlar versiyon yükseltme warda versiyon düşürme die bişe yok mu? versiyon yükselttik apptrx dahili bileşen dio :S versiyon acil düşürmemiz lazım..

ayasercan

ayasercan

Üye
paylaşımın için çok saol arkadaşım ben nokıa E66 kullanıcısıyım ve herkez gibi sıkıntı belli fakat benim başka bir sorunum var App TRK kurmaya çalışınca yüklenemiyor: bu dahili bir bileşen hatası veriyor yardımcı olabilirseniz sevinirim

34tango

34tango

Üye
benim tel n81 2gb en son yazılımı attım ama app track i yükleyemiyom dahili bileşen diyo bi yardımcı olursan sevinirim

mcilve

Üye
bende olmadı hellocarbide calışıyo menu1 diyorum ne soru soruyo nede bişey oluyo delirecem

kocabaş0066

Üye
kardeş bende n79 var onla ilgili birşey yazmamışsın hack lenmiyormu

bveo

bveo

Üye
yaf kardeş security manageri yüklerken port bulamıyo. tl n73. cdsi yüklü diil acaba ondan mı??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt