Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pirate.dgkn

pirate.dgkn

Üye
ya byler bilen yokmu ?

alibayram61

Üye
ben app trk yı kuramıyorum telefona kabul etmiyor ne yapmalıyım arkadaş lar model n95 8 g......
yüklenemiyor diyor yaaa ...............

beyce

Üye
installer.exe programını tele atınca signed işlemiyle uğraşmazsınız yaani yukarıda anlatılan onca şeyden daha kolay yöntemler mevcut

cakmakalper

Üye
ya benim telefon samsung sgh- i450 s60 3rd 9.1 ben bu apptrk yi kurarken telefona sertifika hatası alıyorum :( yüklenmiyor telefona apptrk sertifika hatası uygulama sağlayıcınızla görüşün diyor

seminay

Üye
apptrk yı telefona kuruyorum ama secmanı çalıştırınca not found uyarısı veriyor telefon pc suite bağlı ve pcde bağlı olduğu görünüyor

ordulumami

ordulumami

Üye
N73'de denedım gercekten cok guzel ve ıse yarıyor tesekkurler

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
arkadaşlar şöle bir sorunum var
öncelikle n73 de çalışıor bunu söyliyim içleri rhat etsin.
ben bu porgramı telefonuma yükledim gayet güzel serftika olaynı çözdüm..
sonra telefona format atmak istedim telefon hafızasna format attım.
şimdi bu programı telefonuma kuramıyorum.acaba hafıza kartında artık dosyalar mı kaldı bilmioyrum..
cevap verebilen veya bi önerisi olan varmı.

abdk27

Üye
e51 de sorun oluyor

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba arkadaşlar ben bu uygulamayı e51 de denedim ama App TRK yı yüklemeye çalıştığımda "Yüklenemiyor.Bu dahili bir bileşen." diye hata verdi.Ne yapmalıyım.Şimdiden teşekkürler

arkadaşın sorununun aynısı bendede oldu yardımcı olursanız sevinirim.

dekmanci

Üye
arkadaşlar bende samsung i8510 innov8 var. nokia n96 ile aynı işletim sistemine sahip ama app trk yi yükleyemiyorum dolayısıyla sertifika yapamıyorum lütfen bi yardımcı olu

seminay

Üye
prpgramı indiremiyorum virüs uyarısı veriyor

erdemx

Üye
programı çıktığından beri kullanıyodum ama artık virüs uyarısı veriyor,ilgilenirseniz sevinirim

mert-aa

Üye
arkadaşım bunda trojan var avast öyle diyor yüklemeyin

--------------- Ekleme ---------------

çok önemli bi vüris değil avastın virüs kurtarma veri tabanından onarabilirsiniz sorunsuz çalışır

erdemx

Üye
denedim ama onaramıyor. En iyi çözüm bilgisayarın internet bağlantısını geçici olarak kesip oyle işlemi yapmak. o zaman sorun çıkarmıyor

muco_26_1991

Üye
programı yapanına siteye paylaşımı sunan kişiye çok tşkler... mükemmel bir paylaşım.. sağolasın.

kaya61545

Üye
28 ekim itibarıyla nokia SecMan uygulamasına karşı önlem aldı.Bu tarihten sonra n73 güncelleştirme yaptısanız Secman maalesef çalışmıyor:(

mehmet 1905

Üye
Ya beyler bu App TRK programı sertifika hatası veriyor. Lütfen bi çözüm.

cakmakalper

Üye
ya bu program nokia içinmi samsung kullananlarda sorun düzelmiyo samsung için geçerli değilmi

kaya61545

Üye
Nokia N73 ün son versiyon güncellemesinde maalesef SecMan uygulaması artık çalışmıyor. Halbuki SecMan en kolay ve etkili hack yöntemiydi. :(

xerenx_91

Üye
N73 de denedim çalışıyor..Anlatımda çok güzel..Eline sağlık..

İddiasız

Üye
Daha ilk adımda Trk sertifika hatası veriyor lütfen biraz ciddi olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt