telefon daha iyi çalışsın dedik belki ise yarar bi güncelleme cıkmıstır dedik demekki adamalrın sürüm güncelleme nedeni belli bu tür olayları engelleyip para kazanmak sertifikaydi para verip sisx indirmeydi nokyada işi biliyo canım sıkıldı yawww en iysi bi Ericsson GH 337 alıp rahat etmek yawww ne bu valla telinmi var derdin var oakadr uygulama var onca para bayil bi türlü kullanama teli
dahili bir bileşen hatası alıyorum app trk yi yüklerken biri yardım etsin plss help me
--------------- Ekleme ---------------
sayın Admin arkadaşlar....telime N95 in son versiyonunu yükledim ve ondan sonrada bu paylaşmış olğunuz pro ları tek tek denedim bi türlü olmuyor....dahili birleşen hatası ve güvenilmeyen sağlayıcı diye iki hata aldım..lütfen biri yardım etsin.....olmuyor bölee ama hevesimiz kursağımızda kaldııı
öncelikle emegine saglik dediklerini bir bir uyguladim ama rootsing programinda dosyayi setikalandirirken böyle bir yaazi yaziyor Certificate File Singning Fail! NEDEN ACABA
yav şu konuyla ilgilen kimse yokmu ben n82 kullanıyorum ve siyah-beyaz arkadaşımında yazdığı gibi bu dahili bi bileşen yüklenemez diyor ??!!!!! Yav yardımmmmmmm
Bende N 78 kullanıyorum ve Security Manager Programını kuramıyor.Telefonu bulamıyor.
Yalnız ROOTSIGN programını kullanarak kuracağım programı rootladıgımda sertifika problemini geçiyorum ama bu seferde güvenlik gerekçesi ile yüklenemeyceğini yazıyor ..
bütün aşamaları yapıyorum en son roorsign de sertifika yapacağım sis dosyasını açarken sertfikalanacak dosyanın sinyali kesildi diye bişey çıkıyor nedeni nedir.yardımcı olabilrmisiniz
arkadaşlar 6120 telefonum avr ama işe yaramadı gunbox diye bi pro yüklemek istiyorum ama olmuyo yardım edrmisiniz bu binpda dan rootsigned adında yeni dosya oluşuyo ama telde yüklerken sertifika tarafından kısıtlandı yazıyo .. yardım edin lütfen