Arkadaşlar opda vs. sertifika siteleri güvenilir mi? telefonların klonlanma tehlikesi var diyorlar? yardımlarınızı bekliyorum.
korkma hiçbişi olmazbilmiyorum bende aldım ama şu an bi sorun yok ileride noolur bilmiyorum
ben nerdeyse 1 senedir kullanıyom,hiç bişi olmadı.korkma hiçbişi olmazben nerdeyse 1 senedir kullanıyom,hiç bişi olmadı.
hack garanti dışı bırakıyor ama son günlerde forumda bi hack çeşidi türedi.iki program yükleyip,çalıştırınca hack yapıyor.bu şekilde yapınca garanti dışı kalsa bile hard format atınca,garantisi devam eder.birde flashlama yöntemi var,bu biraz daha riskli ve formatla gitmiyor.telfonu hackleyince bi sorun oluyormu?

hack garanti dışı bırakıyor ama son günlerde forumda bi hack çeşidi türedi.iki program yükleyip,çalıştırınca hack yapıyor.bu şekilde yapınca garanti dışı kalsa bile hard format atınca,garantisi devam eder.birde flashlama yöntemi var,bu biraz daha riskli ve formatla gitmiyor.![]()
flashlama bilgisayar ile yapılıyor.eger win.7 veya vista kullanıyorsan bununla ugraşma.daha zor oluyor diyorlar.hem bu işlem biraz uzun sürer.(flashlamak uzun sürmez ama gerekli programları kurmak,telefonu bilgisayarın tanımasını saglamak gibi işler uzun sürer)ve ayrıca eger flash atarken telefonun şarjı biter veya elektrikler kesilip bilgisayar kapanırsa,telefonun çöpe gitme gibi bi ihtimali de var.en saglamı telefona kurulan programlarla hack yapmak.flashlama yönteminasıl oluyor ?