SERTIFIKA siteleri güvenilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üi,,ğ

üi,,ğ

Üye
    Konu Sahibi
SERTIFIKA siteleri güvenilir mi?
Arkadaşlar opda vs. sertifika siteleri güvenilir mi? telefonların klonlanma tehlikesi var diyorlar? yardımlarınızı bekliyorum.

Emre-45

Emre-45

Üye
Ben N96 ve N95'ime opda'dan aldım.İkisi de sorunsuz çalışıyor.Bir zarar da görmedim.

üi,,ğ

üi,,ğ

Üye
    Konu Sahibi
sonradan bi sorun çıkar mı acaba

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
karantisi yok gardaşum :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sertifika olmadan program yükleyemiyorsun napacaz güvenmekten başka?...

secener

Üye
bu sertifika işini çinlilerden başkası yapamıyor mu? Türkiye'de yapan yok mu? Bu sertifika işini yapmak çok mu zor gerçekten? İnternetten çok araştırdım kendi sertifikamızı kendimiz yapamaz mıyız diye pek bir şey bulamadım? Bu sertifika yapma işini bilen varsa lütfen paylaşır mısınız, birçok insanın mağduriyeti biter gerçekten.

ozhanoz

Üye
bende bu sertifika işine güvenmediğim için kampanyadan quickoffice 9$ a aldım. bircok programıda buradan buldum pdf için ise yine buradan Pdf+Pro_6_03 ile bu sorunu hallettim. 5800xm kullanıyorum baskada eksiğim yok kalmadı uygulama acısından. güvenemdiğim için girmedim bu işe. sonuçta çinliler benim IMEI numaramı alıp urettikleri telefona klonlamadıklarını kim garanti edebilir. arastırdıktan sonra ihtiyac duylan programlara buradan ulaşabilirsiniz. emeği geçenlere cok tesekkürler..

barbarosbasaran

Üye
bu cinli web sitelerinin olusturdugu sertifikayı kendı pc mızde olustran bır program yokmu.
bende guvenmıyorum.

aspar12

Üye
acaba başka bir telefonun imei versek olurmU++???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
olmaz..

özproman

özproman

Üye
amman diyim :naughty: sonra servis sağlayıcı faturan varsa tek numaraya mahkum eder..:vur

Ocean258

Ocean258

Üye
walla garantısı yok kardes.. 50 ye 50

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bilmiyorum bende aldım ama şu an bi sorun yok ileride noolur bilmiyorum
Arkadaşlar opda vs. sertifika siteleri güvenilir mi? telefonların klonlanma tehlikesi var diyorlar? yardımlarınızı bekliyorum.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
telfonu hackleyince bi sorun oluyormu?
hack garanti dışı bırakıyor ama son günlerde forumda bi hack çeşidi türedi.iki program yükleyip,çalıştırınca hack yapıyor.bu şekilde yapınca garanti dışı kalsa bile hard format atınca,garantisi devam eder.birde flashlama yöntemi var,bu biraz daha riskli ve formatla gitmiyor.:oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
flashlama yönteminasıl oluyor ?
hack garanti dışı bırakıyor ama son günlerde forumda bi hack çeşidi türedi.iki program yükleyip,çalıştırınca hack yapıyor.bu şekilde yapınca garanti dışı kalsa bile hard format atınca,garantisi devam eder.birde flashlama yöntemi var,bu biraz daha riskli ve formatla gitmiyor.:oke:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
flashlama yönteminasıl oluyor ?
flashlama bilgisayar ile yapılıyor.eger win.7 veya vista kullanıyorsan bununla ugraşma.daha zor oluyor diyorlar.hem bu işlem biraz uzun sürer.(flashlamak uzun sürmez ama gerekli programları kurmak,telefonu bilgisayarın tanımasını saglamak gibi işler uzun sürer)ve ayrıca eger flash atarken telefonun şarjı biter veya elektrikler kesilip bilgisayar kapanırsa,telefonun çöpe gitme gibi bi ihtimali de var.en saglamı telefona kurulan programlarla hack yapmak.

tavbiy

tavbiy

Üye
valla ne diyeyim opda cn den n95 aldığım sertikayı ve bir çok arkadasıma aldıgım sertifika var belki 15 adet olmustur su ana n8 kullanıyorum ve bu güne kadar da her herhangi bir sorunla karsılasmadım ( ben olarak)

koc61

Üye
No Risk No Game boşuna dememişler.Garanti dışı kalırsa para ile yaptırırsın buda sana hackleyip yüklediğin programları satın almaktan bile pahalıya almaya neden olabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt