Sertifika işlemine Kesin Çözüm (Aralık 2009-Ocak 2010) - Son versiyonlarda denendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Aşağıdaki sertifikalama işlemini başarıyla yapabildiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 190 50.5%
  • Hayır

Kullanılan: 186 49.5%

• Kullanılan toplam oy
    376
  • Anket kapatılmış .

Denibo

Üye
kardeşim işte bu tebrikler sorunsuz yapıyorum işlerimi teşekkürler

blackcreak

blackcreak

Üye
Arkadasşm sana her yazdığın harf için teşekkür ediyorm sizler gibiler olmasa internet hiçbir işe yaramaz ellerine kollarına sağlık .

ozcan.22

Üye
teşekkürler

futbol123

futbol123

Üye
tesekkurler

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir çok tebrik aldım. Msn adresimi ekleyipte bir çok arkadaşa yardımcı oldum. Bir çok cep forum sitelerinden yönetici teklifi geldi. Yoğun ilginize teşekkürler... Bu aralar sınavlarım olduğundan dolayı sorularınızı cevaplayamıyorum üzgünüm...

perladini

perladini

Üye
ellerin dert görmesin kardeşim saol hemen deniyorum ....

ykmk

ykmk

Üye
her sey ıyı guzel ama ben rarlı dosyadan cıkardıgım programı acamıyorum acılmıyor.bınpda ekranı gelmıyor.sebep ne olabılır anlayamadım

_gambit_

_gambit_

Üye
link bozuk hacı ya yeni bi linke atsana

hitachi

hitachi

Üye
dosyaları indirriken uzantıları cer ve diye değiştirerek bilgisayara kaydedin arkadaşlar.

sadep12

sadep12

Üye
Bende başvurdum hayırlısı bakalım ne zaman çıkıcak.

sendrom1

Üye
n97 de deneyen varmı beyler oluyomu?

ykmk

ykmk

Üye
yok mu ılgılenen soruna bı cozum bulacak bırılerı

sadep12

sadep12

Üye
Hallettim saol.

mrtyvz1997

Üye
teşekkürler resimli anlatım mükemmel olmuş :hoba:

BktsBcr

BktsBcr

Üye
Güzel anlatım, kullancağım; Teşekkürler:oke:

ykmk

ykmk

Üye
bende program acılmıyo acıyorum pat kapanıyordu.sonra b.sayara bıseyler oldu.bı tarattım truva atı buldu megerse o yuzden acılmıyormus

b@ker

Üye
resimli anlatım güzel olmuş teşekkürler. saat 14:00 gibi verdim 17:00 itibari ile almış bulunuyorum. birazdan deneyeceğim. tşk.

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Arkadaşlar 5800 telefonların programla hack'leme yolu yokmu illaki çinlilere imei numaramızı vermek zorundamıyız onlarda zaten işi biliyor bizim imei numaraları üzerinden telefon üretiyorlar

ilhankeles

Üye
uzun zamandır bende kullanıorum sertifikada hiç bi problem çıkmadı

esenfirtina

esenfirtina

Üye
Güzel aciklama yaptin kardes elerine saglik!:oke: Bakalim Opta nin sertifikasi Nokia N97da calisacakmi:hmmm

Üst Alt