Sertifika işlemine Kesin Çözüm (Aralık 2009-Ocak 2010) - Son versiyonlarda denendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Aşağıdaki sertifikalama işlemini başarıyla yapabildiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 190 50.5%
  • Hayır

Kullanılan: 186 49.5%

• Kullanılan toplam oy
    376
  • Anket kapatılmış .

murat23351

Üye
bu binda sayfasını nasıl çıkaracagız:ağlarım:
yaa arkadaşım bu binda cer ve keyle uğraşma siteden aldığın cer ve dosyalarıyla HelloX2 V2.03.rar içindeki HelloX2 V2.03.SIS dosyasını bir kere sertifikala sonrada eline geçen tlnunla uyumlu olan tüm programı rahatlı kurarsın artık böyle yaparsan şayet yani tlf hacklersen bundan sonra kuracağın programlarda hiç bir zaman sana sertifika hatası türü hiç bir zaman vermez rahatlıkla sorunsuzca tüm programlarını yüklersinn.... sorunsuz kullanayım dersen şayet tlf hacklee olsun bitsinn tlf numa bir şey olacak diye de korkmaa ben 4 günlük yeni almış olduğum tlfnumu hackledim... sitede hackleme olayı yazıyor rahatlıkla yapabilirsin...

batuhanizmirli

Üye
saol deneyelım

--------------- Ekleme ---------------

v40 deneyen olumlu sonuc alan varmı ?

makrovba

Üye
Merhabalar
Benim merak ettim şu biz bu sayfaya İME numaramızı yazıyoruz. Sonradan bu numaralar çalınma ihtimali nedir. Cevap verirseniz sevinirim.

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
helal olsun dostum bu konuyu kilitleyin çok yararlı herşey açılıo ya süpersin dostum başarılarının devamına
imei girerken falan kıllanmayın bişi olsa saten çoktan bana olurdu :D süpersin yaa mutluluktan telefonu kırcam:D

--------------- Ekleme ---------------

merhabalar
benim merak ettim şu biz bu sayfaya ime numaramızı yazıyoruz. Sonradan bu numaralar çalınma ihtimali nedir. Cevap verirseniz sevinirim.

hiç bir şey olmuyor dostum merak etme ben hem 5800 ımı hemde n95 yaptım bişi olmas
ama garantisi var diosan hem sorununda olmas garantiliyse bişi olmas
garantili olmasada olur çünkü konu açıldığında denedim oldu şuana kadar 1.000 tane klon çıkması lazımdı yanı sen bu konuya güven

nihat05

nihat05

Üye
ya hocam ben aldım sertifika ama sisx dosyalarını sertifikalamıyor bu sadece sis dosyalarını seritifikalıyor nasıl yapcaz bunu.

makrovba

Üye
MerhabalarDün sertifika için siteye kayır oldum ve bugün sabah sertifikam olmuş teşekkürler. Artık sorunsuz programlar yükleyebilirim.

harunulubey

Üye
çok sağol arkadaşım çalışıyor

xcpux

Üye
Harikasin ellerine saglik

cengiz_99

Üye
teşekkürler deneyelim bakalım başvurumu yaptım.

boswerinya1

Üye
her şeyi yaptım telefonada yükledim ama hala wideo izleyemiyorum :S bu yaptığımız işlem sadece tema için miydi acaba ?

denetlemeci

denetlemeci

Üye
Dostum Teşekkürler çok işime yaradı inş ferrari.gt çalışır

enverustun

Üye
Tesükkürler kardes yaptım oldu sağol

zelox

Üye
teşekkürler

keansue

keansue

Üye
Sağolasın Arkadaş

darkwaters

Üye
Çokk teşekürler bunu arıyordum çok da güzel bi anlatım olmuş kolaylıkla yaptım işe yaradı :)))))

metsagemo

Üye
Üç yıldan fazla olmuyor mu bu sertifikanın süresi???

cengixxx

Üye
kardeşimmm elinne sagglık şu serfitica iişiii yusunden kafayııı yicektm m sonuunnda halllettm çoookk sagol :D

korhan27

Üye
Opda sitesinden sertifika aldıktan sonra bu konunun 1.sayfasındaki adımları aynen yapın kesinlikle oluyor bende günlerdir uğraştım ve sonunda bu sayfadaki adımları izledim , artık önce yükleyemedim bi kaç programı denedim hemen oldu yüklendi , yardımlarınız için tşk ederim... ellerinize sağlık :)

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
5800 v40 bı cozul bulan varmı hack olayına

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
5800 xm v40 oluyormu işlem

Üst Alt