akın650 Üye Sa..bu adımları takip ettim,yukarıda işaretledgınız şu 3 dosyayı indir kısmı gelmiyor..yardım..tşk.
dartheagle Üye ya arkadaşlar benim bu opda da var sertifikam ama indirtmiyor artık paralı mı oldu bu :/
soldier_25 Üye öncelikle paylaşımın için tsk güzel anlatım yanlız benim bir sorunum var anlatımını harfiyen yaptım 2 gün oldu sertifika gelmedi c6_01 kullanıyorum 2 ay felan oldu ama oyun yükleyemiyorum ne yapmalıyım anna yüklü yardım lütfen
öncelikle paylaşımın için tsk güzel anlatım yanlız benim bir sorunum var anlatımını harfiyen yaptım 2 gün oldu sertifika gelmedi c6_01 kullanıyorum 2 ay felan oldu ama oyun yükleyemiyorum ne yapmalıyım anna yüklü yardım lütfen
a.lee_85 Üye kardeş ilk önce aşağıdaki linke tıkla demişsin de link nerde.adres yokki girelim yapalım
mstf_l Üye arkadaslar artık opda sertifika vermiyor. Ne almaya ugrasın nede ise yaramıyor diye konu sahiplerine laf atın
arkadaslar artık opda sertifika vermiyor. Ne almaya ugrasın nede ise yaramıyor diye konu sahiplerine laf atın