Arkadaşlar ben önceden istedigim programı kuruyodum sertifika hatası vermiyodu telefona format attım şimdi her programı kurmuyor sertifika hatası diyor yardım edin lütfenn
acilll yardım nokia c7ye opda sertifika vermiyor sildim başka isimle yeni üye oldum durum aynı begin procdat yazıyor işlem yok tam 1 ay oldu anlayan varsa yardım etsin
Neredeyse 1 ay oldu OPDA nın sertifika verdiğine emin misiniz? denilen işlemleri sırasıyla ve defalarca yaptım. Yetmedi başka sitelerden baktım hepsi aynı şeyi anlatyor ama sertifika falan verdiği yok. Birde elin sitesine N8 imin IMEI numarasını yazdım, işkillenip duruyorum şimdi bilmediğim yere neden yazdım diye.
Neredeyse 1 ay oldu OPDA nın sertifika verdiğine emin misiniz? denilen işlemleri sırasıyla ve defalarca yaptım. Yetmedi başka sitelerden baktım hepsi aynı şeyi anlatyor ama sertifika falan verdiği yok. Birde elin sitesine N8 imin IMEI numarasını yazdım, işkillenip duruyorum şimdi bilmediğim yere neden yazdım diye.
ARKADAŞLAR AYNI DERTTEN BENDE DE VAR. 5800 A ALMIŞTIM ZAMANINDA ŞİMDİ N8 E SERTİFİKA ALAMIYORUM 15 GÜNDÜR BEKLİYORUM. Being produced YAZIP DURUYOR. YOKMU BU İŞTEN ANLAYAN Bİ ÇÖZÜM GETİREBİLECEK OLAN