Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

help1

Üye
tşk ederim arkadasım sertifikayı beklıyecegım benım rahatsızlk veren bir numarayı engellemem lazım sertifika hatası dıyor kurmuyor programı umarım bunu yapabılırım ve kullanabılırım istedım programı

arkadaşım teşekkür ederim bi sorunla karşılaşma ihtimalime karşı msnini ekledim şuan linkleri bekliyorum gelirse kral olur programlar da çalışırsa daha da kral olur..

arkadaşlar opdo sitesine giremiyorum böyle bir hata çıkıyor lütfen yardım edin

smile52

Üye
Arkadaşlar Opda'nın o giriş sayfasının giriş linkini yazar mısınız acil lazım lütfen. Giremiyorm siteye değişik çince yazılı bi sayfa geliyo . bilip te girebilen varsa linki yazsın lütfn ..

TheORCUN

Üye
Sertifikam çıktı, fakat indirmek için tıkladıgımda donate us gibi bir sayfa açıyor.. 3 euro ücret istiyor?

mpy

Üye
Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days.

Thank you.

sertifika başvurusu yaptım ama .cer e tıkladığımda böyle bi yazı geliyor altındada 3dolar ödeme seçeneği var başkada bi link yok. para ödemede alamayacakmıyız. bu ingilizce yazıda ne demek istiyor.

cemilov

Üye
Çok teşekkürler.Eski 1110'nun İMEİ sini kullanarak yaptım sorun çıkmaz inşallah...!

TheORCUN

Üye

Aynen!!!

gunden

Üye
teşekkür.....................

Arkadaşlar bende dediğiniz gibi yaptım ama dosyalarım gelmedi. Dosyaların geleceği süre yazıyor o süre doldu ama yine de gelmedi. Yardımcı olana teşekkürler.

Arkadaşlar bende dediğiniz gibi yaptım ama dosyalarım gelmedi. Dosyaların geleceği süre yazıyor o süre doldu ama yine de gelmedi. Yardımcı olana teşekkürler.
12 saat ile 3 gün arasında bekleyin.mutlaka koyacaklardır siteye.benim 1,5 gün sürmüştü.

12 saat ile 3 gün arasında bekleyin.mutlaka koyacaklardır siteye.benim 1,5 gün sürmüştü.
İnşallah erken gelir. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

Hala beklemekteyim ama galiba dosyalar gelmicek çünkü artık güncellemiyorlar o siteyi heralde.