Seric Schildenfeld kurbanı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dwyane_Wade

Üye
    Konu Sahibi
Seric Schildenfeld kurbanı!
Beşiktaş, yeni sezon öncesi Yunanistan'ın Panathinaikos takımından bonservis bedeli olmadan kadrosuna kattığı Anthony Seric'in sözleşmesini feshetti.
Siyah-beyazlı kulüp Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği yazı ile bu oyuncu ile karşılıklı olarak anlaşıldığını ve sözleşmesinin fesh edildiğini bildirdi.
Beşiktaş'tan imza parası olarak 200 bin Euro alan, yıllık ise 750 bin Euro garanti paraya mukavele imzalayan Hırvat futbolcu ile 1 yılı opsiyonlu üç yıllık sözleşme yapılmıştı. 200 bin Euro'luk imza parasını alan Seric'in, 10 eşit taksit ile alacağı ilk yıllık 750 bin Euro'luk ücretinin ise bir kısmının ödeneceği öğrenildi.
Antony Seric, yabancı kontejanının dolu olmasından ötürü Bosna Hersek'in Siroki Brijeg takımı ile oynanacak olan UEFA Kupası 2. ön eleme turu maçının kadrosuna da alınmamıştı.
Seric'in gönderilmesine, geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Gordon Sciheldenfel'in gönderilememesi neden olduğu kaydedildi.
Son olarak Beşiktaş'ın Kocaelispor ile oynadığı hazırlık maçının ikinci yarısında forma giyen Seric, sabah yapılan antrenmanda da yer almıştı.


.mobilStyle{ font-family:Verdana; font-size:11px; font-weight:bold; color:#336699; text-decoration:none;} .mobilStyle:hover{ color:#336699; text-decoration:underline; }
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
faydalı olacak gibi durmuyodu iyi olmuş
haber için sağol

--------------- Ekleme ---------------
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
356
Doğuş Pertez
jojo_va
Cevap
3
Görüntüleme
447
haltie
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
298
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
384
Haydar


Üst Alt