Serdar neden Alman oldu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Serdar neden Alman oldu?
Alman Milli Takımı forması giyen Serdar Taşçı, bu formayı tercih etmesinde kimi nedenler olduğunu söyledi...
Almanya Milli Futbol Takımı'nda ilk kez forma giyen Türk kökenli oyuncu Serdar Taşçı, Almanya için oynamasının kimi nedenleri olduğunu, Almanya'nın kendisi için daha fazla çaba harcadığını söyledi.

Serdar Taşçı, Almanya Milli Takımı'nın Belçika'yı 2-0 yendiği karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, Almanya adına oynadığı için mutlu olduğunu belirterek, ''Almanya adına oynamam için bazı nedenler vardı. Almanlar benim için daha çok çaba harcadı'' dedi.

Bundan önce 3 kez Almanya Milli Takımı'ndan davet alan ve 4. çağrıda takımda oynayan Serdar, karşılaşmada gol yemedikleri için mutlu olduğunu kaydetti.

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw de, Serdar'ın milli takım forması altında mükemmel bir oyun sergilediğini belirterek, ''Ondan bekleneni yerine getirdi. Topu yerde tutarak, orta alan ve forvet oyuncularına kazandırmaya çalıştı. Taktik ve ikili mücadelelerde de çok iyiydi'' diye konuştu.

Löw, Serdar'ın ilk karşılaşmada sergilediği oyunundan memnun olduğunu bildirdi.

Serdar'ın 90 dakika forma giydiği Almanya-Belçika hazırlık karşılaşmasını Almanya, penaltıdan Bastian Schweinsteiger'in ve Marko Marin'in attığı gollerle 2-0 kazanmıştı.
 
schumici

schumici

Üye
bir genç ve yetenekli türk daha ellerimizden uçtu gitti:(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
jojo_va
Cevap
4
Görüntüleme
531
jojo_va
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
298
DiaBLoS


Üst Alt