Bence artık bu akıma sende uymalısın.Nasıl mı? Yazdığın her posttan sonra aşağıdaki mesajı okutman gerek 
Bunu bana yazsan çocuk gibi ağlarım..Gider içinde 100 mesajım olan konumu silerim ama yinede buraya mesaj atmaktan geri kalmam
Sensei doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah.Allah hayırlı uzun ömürler versin.Okulunda kolaylıklar, zihin açıklığı versin.
Forumun baştacısın bunu unutma.Ayrıca Sensei akımı forumu da kaplamışBence artık bu akıma sende uymalısın.Nasıl mı? Yazdığın her posttan sonra aşağıdaki mesajı okutman gerek
Sensei nickli üyemizin eski nicki Şehriyar
Bol bol saygılar sevgiler...

Abim benim yaGider içinde 100 mesajım olan konumu silerim ama yinede buraya mesaj atmaktan geri kalmam
Sensei doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah.Allah hayırlı uzun ömürler versin.Okulunda kolaylıklar, zihin açıklığı versin.
Forumun baştacısın bunu unutma.Ayrıca Sensei akımı forumu da kaplamışBence artık bu akıma sende uymalısın.Nasıl mı? Yazdığın her posttan sonra aşağıdaki mesajı okutman gerek

Tesekkur ederim sagolunNice mutlu senelere üstad doğum günün kutlu olsun![]()

tum sevdiklerin ve sevenlerinle mutlu ve huzurlu nice yıllara kardeşim![]()

26 mayıs benim nikah yıl dönümüm Sensei![]()

Mayis ayi senin ayin abi![]()

Gider içinde 100 mesajım olan konumu silerim ama yinede buraya mesaj atmaktan geri kalmam

Nice yillara![]()