Sensation XE oyun performansı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
constantine3

constantine3

Üye
    Konu Sahibi
Sensation XE oyun performansı
Arkadaşlar xe almak istiyorum ama kimse oyunların nasıl olduğunu söylemiyor. Mesela forumdaki android oyun bölümündeki oyunlar xe'ye olur mu?

(Kusura bakmayın ilk android telefonum olacak)

PriZm

PriZm

Üye
bütün oyunları açar 1.5 ghz dual core alayına yeter :)

fasilyeee

Üye
o öyle işlemciyle olmuyor işte galaxy s2 ile fifa 2012 oynasana 1 saat göreyim o telefon elinde nasıl cayır cayır yanıyor aynı olay sensationda da var sensatıon xe de olur mu bilmem ama bana göre çift çekirdek oyun oynamak için kötü tercih çünkü ısınma sorunu hiç bitmiyor bizzat s2 ve sensationu denedim öyle yazıyorum ayrıca da her oyunu çalıştırmıyorlar illa ona göre olanı bulacaksın ama örneğin htc incredible s de istediğimi oynuyorum ve ısınmadan eser yok 1 saat fifa 2012 oynuyorum ve 1 saatten sonra hafif ısınma oluyor ama s2 de grafikler sorunlu çıkıyor kısacası çift çekirdekten uzak durun oyun oynayacaksanız...

• Beğen
Tepkiler: hotlock
constantine3

constantine3

Üye
    Konu Sahibi
ben oyunu 1 saat boyunca oynamam ya :D en fazla yarım saat falan.

PriZm

PriZm

Üye
o öyle işlemciyle olmuyor işte galaxy s2 ile fifa 2012 oynasana 1 saat göreyim o telefon elinde nasıl cayır cayır yanıyor aynı olay sensationda da var sensatıon xe de olur mu bilmem ama bana göre çift çekirdek oyun oynamak için kötü tercih çünkü ısınma sorunu hiç bitmiyor bizzat s2 ve sensationu denedim öyle yazıyorum ayrıca da her oyunu çalıştırmıyorlar illa ona göre olanı bulacaksın ama örneğin htc incredible s de istediğimi oynuyorum ve ısınmadan eser yok 1 saat fifa 2012 oynuyorum ve 1 saatten sonra hafif ısınma oluyor ama s2 de grafikler sorunlu çıkıyor kısacası çift çekirdekten uzak durun oyun oynayacaksanız...

Ona bakarsan benim telefonda ısınıyor (1.3 ghz) ama o kadarda abartılacak kadar değil.

senam38

Üye
Ben sensation kullanıyorum pes FIFA hiçbirinde ısınma yok kardeşim s2 ile oynadığında ekran eriyecek gibi oluyor çok saçma bir telefon bence

forza5454

forza5454

Üye
o zmn snde htc incredible s de real racing 2yi oynada görelim kardeş ? Bunların hepsi abartma yada arkaplanda çok fazla şey çalıştığı için bu kadar ısınma oluyor. Ben Fifa 12yide Real Racing2yide oynuyorum ve ısınma çok düşük miktarlarda. Chainfire ile tegra oyunlarını , Emulator sayesinde bütün ps1 oyunlarını oynuyorum. XE yi bilmem ama oyun bakımından sgs2 seni yarı yolda kesinlikle bırakmayacaktır rahat ol ;)

İncİnat

İncİnat

Üye
arkadaşım her yerde diyorum xe alienware gibi telefon :)

constantine3

constantine3

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bilgi verdiğiniz için ;)

fasilyeee

Üye
ben birebir sensation u ve s2 yi kullandım ister inan ister inanma s2 özellikle oyun oynamak hayal mükemmel derecede ısınıyor sensationda ısınıyor ama s2 ye göre az ısınıyor ama incredible s te 1 saat oyna ondan sonra hafif ısınma oluşuyor oda çok hissedilmiyor ama s2 harıka telefon oyun oynamak hariç mükemmel 1080p mkv lerde donma olmuyor ama sensationda donma oluyor yinede sne bilirsin.... ben ikisinide sattım incredible s e geri döndüm...

----------Eklendi @ 20:43:31 ---------- Yazıldı @ 20:38:13 ----------

yanılıyorsun belırttığın oyunu cok rahat oynuyorum ve ısınma yok ayrıca fifa 2012 yi s2 de ses sorunu ve grafik sorunu olmadan oynadığına eminmisin??? diyelım kı oynadın 10 dakikalık maç yap bakalım maçın sonu geliyor mu ??? yada asphalt 6 yı oynada goreyım makıne cayır cayır yanıyor ek program gerekmeden tek çekirdekli incredible s fifa 2012 yı oynatıyor ama cift cekırdeklı s2 ek program olmadan oynatamıyor var gerisini sen düşün...

o zmn snde htc incredible s de real racing 2yi oynada görelim kardeş ? Bunların hepsi abartma yada arkaplanda çok fazla şey çalıştığı için bu kadar ısınma oluyor. Ben Fifa 12yide Real Racing2yide oynuyorum ve ısınma çok düşük miktarlarda. Chainfire ile tegra oyunlarını , Emulator sayesinde bütün ps1 oyunlarını oynuyorum. XE yi bilmem ama oyun bakımından sgs2 seni yarı yolda kesinlikle bırakmayacaktır rahat ol ;)

mrrssy

mrrssy

Üye
1 aydır xe kullanıcısıyım indirdiğim oyunların alayı çalışıyor ve daha hiç elim yanmadı. 3 senedir android ve 1 aydır xe kullanıcısı olarak sırf bu konuya yorum yazmak için geldim :) iyi forumlar :)

constantine3

constantine3

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun çok yardımcı oldunuz kararım xe'den yana ;)

MezraL123

MezraL123

Üye
İlk olarak ısınmıyo demeyin her telefon ısınır. Heleki çift çekirdekli telefonların %90ı ısınır. Sensation da Xe de ısınan telefonlar ama malzemesi yalıtkan olduğu için ısıyı fazla hissetmiyosunuz o kadar. Galaxynin malzemesi plastik olduğu için ısıyı elinize direk iletiyo bu yüzdende telefon çok ısınıyo gibi görünüyo. Ama ısınmanın ne telefona bi zararı var nede iki aydır öyle abartılcak kadar ısındığını gördüm. Oyunları çalıştırmamasının nedeni ise bazı oyunların çift çekirdeğe uyumlu olmaması bazı oyunlarında cpu ya uyumlu olmamasından kaynaklı. Ama çoğu oyunun her cpuya uygun versiyonu android markette veya forumlarda mevcut ve oyun konusunda hangi android telefon olursa olsun sıkıntı yaşamazsın. Chainfire ise diğer işlemcilerin ve diğer cpuların kısacası tüm oyunları kendi sistemine uygulama programıdır. Bunu yaparsanız tegra için çıkan oyunları bile oynayabilirsiniz. Ama bi S2 kullanıcısı olarak söylüyorum bi programa bile ihtiyacınız olmuyo. Şahsen telefonu rootlamadım bile.

• Beğen
Tepkiler: enaa_881
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt