Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sensation XE doğru karar mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
constantine3
Üye
Konu Sahibi
Sensation XE doğru karar mı?
Merhaba arkadaşlar, ben telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Yaptığım araştırmalara ve kıyaslamalara göre xe almaya karar verdim. Sizce kararım doğru mu?
Ayrıca bu ilk android deneyimim olucak. Bu telefona güzel oyunlar bulabilir miyim?
Türe
Üye
Guzel tercih cok guclu bir cihaz ve beats audio destegiyle de sizi muzik konusunda zirve noktaya ulastiracaktir
constantine3
Üye
Konu Sahibi
Peki oyun performansı nasıl?
İncİnat
Üye
alienware gibi telefon diyebilirim bende xe var harika asphalt 6 falan dinlemiyor
constantine3
Üye
Konu Sahibi
FPS oyunlar var mı modern combat veya nova gibi
metehan_55
Üye
kesinlikle almalısın.telefon tek kelimeyle süper.2hafta önce aldım çok memnunum
pcwolf
Üye
Oyun performanslarını youtubede bakabilirsiniz bence gerçekten çok iyi bir telefon, inşallah alacam ben de.
constantine3
Üye
Konu Sahibi
youtubede baktım hep xl veya normal sensation var fark olur mu?
n000k
Üye
benimde düşüncem bu telefonu almakta.. multimedya telefonu olarak lanse edildiği için.. ama şarj olayı nasıldır? merak ediyorum.. telefonla çok müzik dinleyen ve günde en az 1 saat telden internete giriyorum.. eh arada ufak oyunda oynarım.. kamerasının megapikseli yüksek olması gerekmiyor ama şunuda biliyorum 8 megapikselde iyidir.. ama iyi fotograf cekiyor mu? beni bilgilendircek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
kraton
Üye
HTC olsun çamurdan olsun , 1 yıla yakın incredible S kullanıyorum verdiğim para kuruşu kuruşuna helal olsun ...
constantine3
Üye
Konu Sahibi
ya şu modern combat tarzı fps oyunları çalıştırıyo mu?
Combatı deneyemedim indiremiyom sdyi felan, ona daha sonra bakarım ama unutabilirim de yazmayı.
constantine3
Üye
Konu Sahibi
lütfen unutma kardeşim ya o oyunlar oynanmıyosa asla almam
pcwolf
Üye
Bence öyle birşey yapması münkün değil illahi oynatması lazım, oyuna girdim download yapmaya çalışıyor.
pcwolf
Üye
Fazla oynayamadım oyunu pek bilmediğim için, çoklu dokunmatik ekranda ilk defa oyun oynadığım için beceremedim diyeyim. Modern Combat 2yi oynadım. Asphalt 6, nfs shift, pursuit felan da kasmıyor şükür:=)
Türe
Üye
youtubeda mutlaka vardır videosu oradan inceleyebilirsin
constantine3
Üye
Konu Sahibi
pcwolf sağol bilgi için ve türe diyorumya youtube de oyun videoları ya normal sensationa göre yada xl'ye göre.
Türe
Üye
ben bulabilirsem paylasayim
constantine3
Üye
Konu Sahibi
tamam sağol bide bulabilirsen fps oyun var mı bakar mısın?
pcwolf
Üye
Sensation için olanları yükledim ben bilmiyorum yanlış mı, sonuçta çözünürlük aynı. GTA III de oynadım sıkıntı yok.