Sensation Toggle Pack by najanaja

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sLeepLe

Üye
Küçük wifi widgetide var kardeşim kuruyosun telefona ve bu ekran selvanın Can'ın değil bide selva o saati nerden bulmuşa acaba hiç rastlamadım güzelmiş

Tepkiler: najanaja

dostum küçük wifi widgeti bilmiyorum deme sakin

Tepkiler: najanaja ve tempestshine

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

ben ona dikkat etmemişim kardeşim onun ekranının ne işi war ki burda genelde sen kendi ekranını ekliyosun ben ayrıntılara bakmadıydım onunda mı küçüğünü çıkardılar link vermene gerek yoktu kardeş ben sadece meraktan sordum ben widgetin büyüğünü sewerim ekranı doldurmalı kendini göstermeli ben burdayım demeli

- - - Eklendi - - -

Küçük wifi widgetide var kardeşim kuruyosun telefona ve bu ekran selvanın Can'ın değil bide selva o saati nerden bulmuşa acaba hiç rastlamadım güzelmiş
ben onu yeni görüyom saati bilmiom can onla kanki oldu soruwersin ben öle saat sewmem

- - - Eklendi - - -

dostum küçük wifi widgeti bilmiyorum deme sakin
dedim bile nolmuş bilmiyoz işte hem bilmemek deil öğrenmemek ayıpmış

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye

gördünmü meşhur oldun dailyde bile bunu arıyorlar

Daha çok ararlar

Tepkiler: najanaja ve asigsasi

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
gördünmü meşhur oldun dailyde bile bunu arıyorlar
bütün yorumları okudum adamlar kafayı kıracak devlet sorunu halin gelmiş resmen bizim isteye üye olmaya çalışıyolarmış bunu bulabilmek için

ben kendime yaptım ama ekran görüntüsü eklemiyorum isterler diye

Tepkiler: asigsasi ve najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ben kendime yaptım ama ekran görüntüsü eklemiyorum isterler diye

walla bilmioz artık eğer beğenirlerse her isteyene vermek zorundasın sen moderatörsün hayır diemezsin yakışmaz o yüzden hiç gösterme bence

walla bilmioz artık eğer beğenirlerse her isteyene vermek zorundasın sen moderatörsün hayır diemezsin yakışmaz o yüzden hiç gösterme bence

dostum sence yapsam affedermiyim hemen yapıştırırım konuyu

bütün yorumları okudum adamlar kafayı kıracak devlet sorunu halin gelmiş resmen bizim isteye üye olmaya çalışıyolarmış bunu bulabilmek için

bana pm yağıyor.maxicep.com'a üye yap beni ben Türkçe anlamıyor diye

Kardeşim emeğime sağlık bu temanı paylaşırsan sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...