Sensation bu da kilit!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
Sensation bu da kilit!!!!!
bu konuyu acma sebebim maxicepte ugradıgım bır haksızlık.. konumun sacma bır nedenle kılıtlenmesı.. konumda tartısma cıkmısmısta falan fılan.. eger tartısma cıkmıssa konumda konum kapatılmamalı konumda tartısan ınsan uyarılmalı.. bunu ogren sayın sensatıon.. ben bu konuyu acarım.. sende konumu kılıtler benı bu sıteden uzaklastırırsın.. cokta dert degl.. amacımız sadece ınsanlara yardım etmek olmasa face de grubumuzu kurup mıllete yardım etmezdık.. AMA GALİBA SİZ AMACI HZMET DEGIL TARTISMA OLANLARI SEVIYORSUNUZ..... ALIN SİZE TARTIŞMA!!!!!!!!!!

----------Eklendi @ 23:47:31 ---------- Yazıldı @ 23:33:35 ----------

evet beklemedeyım sensation moderator hadı yap yapacagını.. konu klıt banada ban.. bu kadar işte arkadaslar.. ugradıgım bır haksızlık karsısında yapılanlar bu kadar basıt olacak... burda herkese yardım etmek ısteyen bır ınsan olarak bunları yasayacagım... YAPIN SUNLARI SIMDI!!!!!!

KONU KILIT VE BANA DA BAN!!!!! elinizdn gelenin en iyisi bu çünkü!!!!!

• Beğen
Tepkiler: AмσηR@ ve nigzes1907

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşım dur bi sakin ol ne oldu

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
neler oluyor burada?? Ne bu öfke!

• Beğen
SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
muhtemelen son konum olan bu konuda herkes birşeyleri anlasın artık.. burdaki bir moderatör arkadaşın yaptığına artık susmayacağım.. açtığım bir konuda benim hiçbir alakam yokken tartışma çıkmıs ve konum kilitlenmiş.. halbukı benım konumun kılıtlenmsı degıl o mesajları yazan arkadasın uyarılması gerekırdı.. ve aynı konum gıbı olan baska bır konuda kılıtlenmek yerıne tasınmıs baska yere.. ve yapacakları şey de basit.. BANA BAN KONU DA SİLİNİR!!!!! konu mesele değil.. ama asla adaletsizliğe dayanamam ya ASLA!!!!

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
muhtemelen son konum olan bu konuda herkes birşeyleri anlasın artık.. burdaki bir moderatör arkadaşın yaptığına artık susmayacağım.. açtığım bir konuda benim hiçbir alakam yokken tartışma çıkmıs ve konum kilitlenmiş.. halbukı benım konumun kılıtlenmsı degıl o mesajları yazan arkadasın uyarılması gerekırdı.. ve aynı konum gıbı olan baska bır konuda kılıtlenmek yerıne tasınmıs baska yere.. ve yapacakları şey de basit.. BANA BAN KONU DA SİLİNİR!!!!! konu mesele değil.. ama asla adaletsizliğe dayanamam ya ASLA!!!!
anladım. Konuşup anlaşmayı denediniz mi?

• Beğen
cardanadam

cardanadam

Üye
ozanla konuşsaydın bu komuyu açmadan önce

• Beğen
SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
konum neden kılıtlndı dedım bu sekılde bır suru konu var dedım ama cevap bıle alamadım.. birde bunu moderator yapmışlar ya hayret....

----------Eklendi @ 23:59:59 ---------- Yazıldı @ 23:58:11 ----------

bılader benım kımseyle konusmama gerek yok.. eger bu sıtede adalet varsa o elemanı moderatorlukten alacaklar.. yada herkes sahıt olsun adaletsızlık nasıl yapılıyor.. herkesın emek verdıgı herkesın paylasım yapıp bırbırıne yardımcı olmaya calıstıg herseyın gonul ısı oldugu bır ortamda adaletsızlık nasıl yapılıyor herkes gorsun!!!! banlanırsam dert degıl... ama herks gorecek sonucunu.. o yuzden bu konuyu actım...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Büyük haksızlığa uğramışsın dediğin gibi tartışma çıkaranların uzaklaştırılması gerekirken olan senin konuna olmuş ne diyeyim .

----------Eklendi @ 00:02:37 ---------- Yazıldı @ 00:00:00 ----------

Bu aralar veda konuları çoğaldı (Bunlardan rahatsız değilim) fakat hep kilitleniyor acaba neden ? Uzun süredir birlikte olduğumuz arkadaşlarımız (kardeşlerimiz) bize veda etmek istiyor bunun neresi kötü ben onu anlamıyorum ? Moderatörlerden cevap bekliyorum senin gibi .

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR ve SuaT6027
SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
bu konuyu sureklı ustte tutcam.. ne baska bır konu acıyorum nede baska bır sayfaya bakıyorum.. bu konu oyle veya boyle cozulene kadar burdayım...

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bu arada telefon modelin N8 duruyor değiştirde yanlış anlamalar olmasın .

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Olay bire-bir anlattığın gibiyse, haksızlığa uğramışsın.

Sensation'ın konuyu kilitlemesi yanlış bir davranış olmuş, onun yerine; tartışmaya meyil verecek mesajlar silinir, akabinde tartışma çıkarabilecek mesaj atan şahıslar uyarılır, bu şekilde bir daha yapılması önlenir. Şahıs kurala uymuyorsa gereken yapılır. Ancak herhangi bir üyenin açtığı konuda başkaları tartışma çıkardı diye o konu kilitlenmez. Konu sahibinin bunda hiç bir suçu yoktur, tabii konu içeriği tartışma çıkarabilecek düzeyde veya tahrik edici değilse.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler dostum...

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Açıkcası konuya tam hakim değilim eğer yardım amaçlı yada bilgi amaçlı bir konu açtıysan ve birkaç arkadaşımızın tartışması nedeniyle konun kilitlendiyse bana görede doğru değil konunun kilitlenmesi...
Ama veda amaçlı bir konu açtıysan burada moderatör haklı bence... Vizana gitmiyoruz hepimiz buradayız başka bir tel alsak bile buraya gelip bilgi ve birikimlerimizle yine yardımcı olmalıyız...
Ben şu telefonu aldım vs vs deyip buradaki nokia kullanıcıları üzecek, umutsuzluğa düşürecek veda paylaşımları bana göre çok saçma...
Bu konuların açılmasına karşıyım... konu açmak yerine symbian ailesinden yakın arkadaşlara özel mesaj atılabilir yada uygun forumda konuyu açıp yönlendirilebilir...
Dediğim gibi konun bilgi ve yardım amaçlı ise haklısın ama elveda içeren bir konu ise bence haksızsın arkadaşım...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
AмσηR@

AмσηR@

Üye
cok dogru şeyler söylemişsin, yanlıs yapmamıssın ve birçok kişiye yardımcı olmuşsun.
Konunun kitlenmesi saçma olmuş, sonucda konunda tartısmada çıkabilir ama bu hakaret küfür durumuna gelmemiştir.
he sitenin kurallarına aykırıdır tartısma kişler uyarılır tekrarında uzaklastırılır, ancak konu kitlendıgınde sorun halledilecek diye kolay yolu seçiyorlar :)
Ancak buraya açtıgımızda konuyu sadece bu bölüm modları bakacak konuya, ben genel ihbarlar bölümüne açılmasının uygun olacagını düşünuyordum bu konunun veya bir üstadmıne bildirilmeside uygun olabilirdi.
büyük ihtimal senın konu kapatılacaktır, bir mod gel pmde konusalım diyecektir, bi süreligine anlasmaya varılır ancak kalıcı çözüm getirebileceginide düşünmuyorum.
bölüm kurallarının getirilmesi gerekir en kısa zamanda ,bu herkes için en uygun olan olur büyük ihtimal.
tabi bunlar benım düşüncemdir,,,
kolay gelsin herkese...

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/n8den-3gs-e-592332.html

işte konum.. konumda belrttıgım gıbı 3gs ın artı ve eksılerını n8 den sonra 3gs deneyımımdekı farklılıkları dıle getırecektım... herkes bunları merak eder.. en azından ben edıyordum... olayda aynen anlattgım gbı.. konuda tartsma cıkmıs bakarsannız gorursunuz zaten...

----------Eklendi @ 00:16:04 ---------- Yazıldı @ 00:14:24 ----------

AмσηR@;4258884' Alıntı:
cok dogru şeyler söylemişsin, yanlıs yapmamıssın ve birçok kişiye yardımcı olmuşsun.
Konunun kitlenmesi saçma olmuş, sonucda konunda tartısmada çıkabilir ama bu hakaret küfür durumuna gelmemiştir.
he sitenin kurallarına aykırıdır tartısma kişler uyarılır tekrarında uzaklastırılır, ancak konu kitlendıgınde sorun halledilecek diye kolay yolu seçiyorlar :)
Ancak buraya açtıgımızda konuyu sadece bu bölüm modları bakacak konuya, ben genel ihbarlar bölümüne açılmasının uygun olacagını düşünuyordum bu konunun veya bir üstadmıne bildirilmeside uygun olabilirdi.
büyük ihtimal senın konu kapatılacaktır, bir mod gel pmde konusalım diyecektir, bi süreligine anlasmaya varılır ancak kalıcı çözüm getirebileceginide düşünmuyorum.
bölüm kurallarının getirilmesi gerekir en kısa zamanda ,bu herkes için en uygun olan olur büyük ihtimal.
tabi bunlar benım düşüncemdir,,,
kolay gelsin herkese...

eger o kısı modluktan cıkmayacaksa benı banlasınlar.. BU İLK DEĞİL!!!! susmustuk ama artık yeter etti!!!

Navy Blue

Navy Blue

Üye
konuna baktım arkadaşım sadece kendi görüşümü ileteyim saygı duymanıda isterim...
Bu konunun symbian içerisinde paylaşılması bana göre doğru değil... Doğru yeri cep telefonları genel forumu olabilirdi...
yani sonuçta symbian forumu biz nasıl kendi telefonlarımı android yada ios forumunda kıyaslamıyorsak buradada kıyaslanmamalı yani yeri bu forum değil...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ayrıca size konunuzda tartışma çıkmıştır demedim, tartışma çıkıyor dedim. Bu da kanıtı

Ekli dosyalar

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
konuna baktım arkadaşım sadece kendi görüşümü ileteyim saygı duymanıda isterim...
Bu konunun symbian içerisinde paylaşılması bana göre doğru değil... Doğru yeri cep telefonları genel forumu olabilirdi...
yani sonuçta symbian forumu biz nasıl kendi telefonlarımı android yada ios forumunda kıyaslamıyorsak buradada kıyaslanmamalı yani yeri bu forum değil...

görüşlerinize açığım kardeş.. haklısın diyelim( ki bu konuyu açma sebebim bir s^3 telefondan iphone a geçişteki fark..) ki... bu konunun kilitlenmesini gerektirecek ne var?

----------Eklendi @ 00:23:24 ---------- Yazıldı @ 00:22:18 ----------

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ayrıca size konunuzda tartışma çıkmıştır demedim, tartışma çıkıyor dedim. Bu da kanıtı
çıkmıştr veya çıkıyor.. ne fark ederki? konum mu kilitlenmeli mesajları atanlar mı uyarılmalı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

görüşlerinize açığım kardeş.. haklısın diyelim( ki bu konuyu açma sebebim bir s^3 telefondan iphone a geçişteki fark..) ki... bu konunun kilitlenmesini gerektirecek ne var?
Farkların yeri burası değil ama! Konuda illaki biri yorum yazacak ve tartışma çıkacak sonuçta. Bunu bile bile niye hala konu açma gereği duyuyorsunuz bunu anlayamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Navy Blue ve Silinen Üye 737108
Navy Blue

Navy Blue

Üye
Bir s3^ telefondan başka bir modele geçmeniz ve deneyimlerinizi paylaşmakta sakınca yok ama bunu terketmiş olduğunuz işletim sisteminin forumunda yaparsanız tartışmaya sebeb olur...
Tabiki tartışma çıkaranlarda uyarılabilir ama buna sebebiyet veren sizsiniz lütfen arkadaşım mantıklı düşününüz...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...