SuaT6027
Üye
Sensation bu da kilit!!!!!
bu konuyu acma sebebim maxicepte ugradıgım bır haksızlık.. konumun sacma bır nedenle kılıtlenmesı.. konumda tartısma cıkmısmısta falan fılan.. eger tartısma cıkmıssa konumda konum kapatılmamalı konumda tartısan ınsan uyarılmalı.. bunu ogren sayın sensatıon.. ben bu konuyu acarım.. sende konumu kılıtler benı bu sıteden uzaklastırırsın.. cokta dert degl.. amacımız sadece ınsanlara yardım etmek olmasa face de grubumuzu kurup mıllete yardım etmezdık.. AMA GALİBA SİZ AMACI HZMET DEGIL TARTISMA OLANLARI SEVIYORSUNUZ..... ALIN SİZE TARTIŞMA!!!!!!!!!!
----------Eklendi @ 23:47:31 ---------- Yazıldı @ 23:33:35 ----------
evet beklemedeyım sensation moderator hadı yap yapacagını.. konu klıt banada ban.. bu kadar işte arkadaslar.. ugradıgım bır haksızlık karsısında yapılanlar bu kadar basıt olacak... burda herkese yardım etmek ısteyen bır ınsan olarak bunları yasayacagım... YAPIN SUNLARI SIMDI!!!!!!
KONU KILIT VE BANA DA BAN!!!!! elinizdn gelenin en iyisi bu çünkü!!!!!
----------Eklendi @ 23:47:31 ---------- Yazıldı @ 23:33:35 ----------
evet beklemedeyım sensation moderator hadı yap yapacagını.. konu klıt banada ban.. bu kadar işte arkadaslar.. ugradıgım bır haksızlık karsısında yapılanlar bu kadar basıt olacak... burda herkese yardım etmek ısteyen bır ınsan olarak bunları yasayacagım... YAPIN SUNLARI SIMDI!!!!!!
KONU KILIT VE BANA DA BAN!!!!! elinizdn gelenin en iyisi bu çünkü!!!!!