Lumia 1320 wifi full açık hiç kapatmıyorum.wifi olmadığında 3g full açık.whatsapp,Facebook,line,viber arka planda açık.telefonuda yoğun kullanıyorum.En az 27-28 saat şarjım gidiyor.8.1 yüklü.çok memnunum
Lumia 1320 wifi fu ll açık hiç kapatmıyorum.wifi olmadığında 3g fu ll açık.whatsapp,Facebook,line,viber arka planda açık.telefonuda yoğun kullanıyorum.En az 27-28 saat şarjım gidiyor.8.1 yüklü.çok memnunum
Lumia 1320 wifi fu ll açık hiç kapatmıyorum.wifi olmadığında 3g fu ll açık.whatsapp,Facebook,line,viber arka planda açık.telefonuda yoğun kullanıyorum.En az 27-28 saat şarjım gidiyor.8.1 yüklü.çok memnunum
1320 nin şarjı gerçekten çok gidiyor arkadaşımdada aynısı var kamerasından şikayetçiydi değiştirecekti.Ama batarya performansı onu çok memnun bıraktı bildiğin 1 günü çıkarıyor telefon 24 saati
Benimkide bu durumda günlük 16-bazen 18 saate çıkıyor.İnternetimi,oyunumu müziğimide dinliyorum.1 yıllık batarya maşallah ben gayet memnunum
Bende telefonu 3g de kullanıyorum arkaplan bing hava durumu, Facebook, whatsapp, ve aktif internet olarak kullanıyorum 12-13 saat rahat çıkartıyor oyunda oynuyorum sürekli olmasa da telefon lumia 920
8.1'den sonra şarj su gibi ... Batarya kalibrasyonu denilen şeyi yapmama rağmen ayrıca arka planda açık olan 5 uygulama var en çok Explorer yiyor şarjı ve bir şey daha dikkatimi çekti pil tasarrufuna girdiğimizde arka plandaki uygulamalardan olan mağazayı kapattığım yada herzaman izin ver dediğimde ne gariptir ki Fm radyo da mağazaya verdiğim komutları izliyor mağazayı kapatıyorum izin verilmez yaptığımda pil tasarrufu uygulamasından çıkış yapıp tekrar girdiğimde Fm Radyo izin verilmez olmuş herzaman izin ver dediğimde ise çıkış yapıp girdiğimde sonuç aynı mağaza ve Fm Radyo aynı değişen birşey yok sizlerdede böylemi? Şu anda beta olduğu için bu böyle ama umarım final surumun de bu tarz sorunlar olmaz ...
1320 nin şarjı gerçekten çok gidiyor arkadaşımdada aynısı var kamerasından şikayetçiydi değiştirecekti.Ama batarya performansı onu çok memnun bıraktı bildiğin 1 günü çıkarıyor telefon 24 saati
Benimkide bu durumda günlük 16-bazen 18 saate çıkıyor.İnternetimi,oyunumu müziğimide dinliyorum.1 yıllık batarya maşallah ben gayet memnunum
akşam takıp sabah çıkarıyom, rahat olmasa da sabah 9 dan akşam 8-9 a kadar %20 ye falan düşüyo.okulda wifi açık, 1 saat süren yolculukta ise mobil veri.bing hava durumu, twitter, facebook, whatsapp, instagram, 6tag arka planda.yaklaşık saatte 1 face ve twitter haberlerine bakıyom.ben memnunum ama 8.1den sonra normal kullanmıyo, bildiğin içiyo mübarek.
akşam takıp sabah çıkarıyom, rahat olmasa da sabah 9 dan akşam 8-9 a kadar %20 ye falan düşüyo.okulda wifi açık, 1 saat süren yolculukta ise mobil veri.bing hava durumu, twitter, facebook, whatsapp, instagram, 6tag arka planda.yaklaşık saatte 1 face ve twitter haberlerine bakıyom.ben memnunum ama 8.1den sonra normal kullanmıyo, bildiğin içiyo mübarek.