Seni Seviyoruuummmm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Seni Seviyoruuummmm...
Herkes gönlünce haykırsın sevdiğini...

Seni Seviyoruuuummmmm sevgilimmm...

FerreT

Üye
Benim yokki
Ama Anne ve Babama diyebilirim Her nekadar yüzlerne söyleyemesemde Sizleri seviyorum

Nazy

Üye
Seni Seviyorum Aşkım Birtanem
Yaşam Amacım... Benim Tek Işığım
Herşeyimsin Sen Benim Sevgili
Fenerbahçem

seeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyoooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu nasıl haykırış oldu böyle ya

enigma

Üye
Sizi seviyorum yamuk yapmaya alışmış, gözü kör kızlar ve sizi seviyorum herzaman yanımda olan dostlar.
insanoğlu nankör sevmiyom kimseyi, hepisi yamukcu

POWER

Üye
Seni Seviyorum mawişim

DiaBLoS

Admin
Seni seviyorum annecim

ouSahin

Üye
Yaaa Bagırmak İstiyorumm aslında Yılbaşı Gecesi Telefonda ona Sokagın Ortasında Senii Seviyorum Diye Bagırmıştım ama

Şimdide diyebilirimm çnkü 7 ay snr barıştıkk 1 sene çıkmıştık tek ve son aşkım o benim maxicepte bi ara imzamda adı vardı hatırlayanlar bilir avatarda resmim...

SENİ SEVİYORUM EYLEMMMMMM HEMDE ÇOK SEVİYORUM...

Konu Sahibi
aaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkkkkkkkııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmııııııııııııııııııı
ööööööööööööööööööözzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeedddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bbbbbbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.................

ouSahin

Üye
wışş herkezin aşkı depreşti

ELİFİMMM SENİ ÇOOOOOOO......KKKK SEVİYORUUUUMMMMM !!!

Sizi seviyorum yamuk yapmaya alışmış, gözü kör kızlar ve sizi seviyorum herzaman yanımda olan dostlar.
insanoğlu nankör sevmiyom kimseyi, hepisi yamukcu

ya suan bi sewgilim yok malesef....

enigma gercekten bu senin aylık transfer bilgilerinse bilgisayarının halini düşünemıyorum yaa 1.445 mb deil gb süper yaaaaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...