Seni seçtik diye adam mı oldun Pikaçu......:ehe
Salih Baba™ Üye SucX' Alıntı: Gülü sevdim dikeni battı pikaçuyu sevdim ....... Genişletmek için tıkla ...
gecegezgini_06 Üye konu baslıgı superdı Gülü sevdim dikeni battı pikaçuyu sevdim ....... Genişletmek için tıkla ... yorum bıtırdı benı
konu baslıgı superdı Gülü sevdim dikeni battı pikaçuyu sevdim ....... Genişletmek için tıkla ... yorum bıtırdı benı
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konuya bakınca yerlere yattım bu nasıl birşey yaa süperdi salih iyi söylemişsin ... pikaçu haddini bil lenn
Konuya bakınca yerlere yattım bu nasıl birşey yaa süperdi salih iyi söylemişsin ... pikaçu haddini bil lenn
Praetor Emekli Yönetici Yahu bu konuyu görünce aklıma internetin efsanevi animasyonu geldi. İmam vs. Pokemon. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız (Dikkat, ağır bir biçimde küfür içerir, kaldıramayacaklar girmesin )
Yahu bu konuyu görünce aklıma internetin efsanevi animasyonu geldi. İmam vs. Pokemon. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız (Dikkat, ağır bir biçimde küfür içerir, kaldıramayacaklar girmesin )