senee 2012 falan

Sponsorlu Bağlantılar

K.R.N.L.K

K.R.N.L.K

Üye
    Konu Sahibi
senee 2012 falan
böyle burda bi ortam vardı ki sormayın gitsin. bağımlısı olmuştuk buranın :D özellikle burası gereksizler , revengeful vardı yetkili insan :D hala varmı bilmiyorum :D anılbaran abi vardı symbian ustası şimdi andoride geçmiş mecburen. rambo ft vardı aynı şekilde symbian ci. oda şimdi Zenfone cu olmuş :D iyi günlerdi, hasane51 vardı ismail 001 vardı bide ahmet berat çelik vardı hatta ismail ve ahmetle ankarada buluşup anıtkabiri gezip atamızı ziyaret ettik çay falan içtik :D hasane51 tam bi shop ustasıydı : D Nasıl yapıyordu daha ben bile bilmiorum. yani güzel günlerdi âcikcasi. Özledim ...
 
  • Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM ve kaankulahli


Rygebin

Rygebin

Üye
Buraya ilk 2012 Ocakta gelmiştim bu ortamın güzelliğine o zamanlar fark edememiştim. @Revengeful hocamız hala var. Hala burdalar sağolsunlar :D ama diğerlerini tanımak kısmet olmadı keşke olsaydı .
 
Baydırman

Baydırman

Moderator
miş miş miş de mış mış mış
 
  • Beğen
Tepkiler: kaankulahli

MaxipmaN

Üye
2013 bence
 
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
hasane51 -Hasan
ismail001 değilde 010 du sanırım - Börteçine
anılbaran ve Revo hala aynı şekilde durmakta :)
 

KAYIP-ADAM

Üye
2007 yada 2008 yıllarında üyeliğim vardı. o zamanlar iyiydi. Pek aktif değildim hesabın nickini de unuttum. Bende yeni hesap oluşturdum. o zamanlar symbian için uygulama/oyun indirip çıkıyodum arada mesajlara bakıyodum güzel sohbetler vardı şimdi pek aktif değil forum.
 

KAYIP-ADAM

Üye
eski üyelğim vardı. aktif değildim symbian için uygulama/oyun indirip arada mesajlara bakıp çıkıyordum. sohbetleri filan güzeldi şimdi eskiler pek kalmamış. nicki unuttuğum için giremedim o hesapla.
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Baydırman

Baydırman

Moderator
anı yaşamak daha iyi :pro:
 
0MG90

0MG90

Üye
yeniler kendini hemen belli etmiş :P
 
K.R.N.L.K

K.R.N.L.K

Üye
    Konu Sahibi
Güzel ortam vardı o zamanlar , hiç çıkmazdım burdan. Burası ailem gibi olmuştu
 
  • Beğen
Tepkiler: kaankulahli


Üst Alt