NeedLeFLuff
Üye
-
Konu Sahibi
-
DiaBLoS™;1380555' Alıntı:Bknz: Cahil olmak , Terbiyesizlik..
Çok alakası var.. Ortaya güzel birşey yapılmış. Ligde yapılan lig maçında istenmedik olaylar olmadı mı? OLDU.. İki takım başkanları ve oyuncuları da bu ayıbı gidermek için güzel bir karar almışlar. 3-5 kendini bilmez kişiler böyle söylemesi son derece geri kalmışlıktır onlar açısından.+ terbiyesizliktir benim açımdan tabi.
Bunun savunulması dahi olamaz..
DiaBLoS™;1380593' Alıntı:Çok alakası var.. Ortaya güzel birşey yapılmış. Ligde yapılan lig maçında istenmedik olaylar olmadı mı? OLDU.. İki takım başkanları ve oyuncuları da bu ayıbı gidermek için güzel bir karar almışlar. 3-5 kendini bilmez kişiler böyle söylemesi son derece geri kalmışlıktır onlar açısından.+ terbiyesizliktir benim açımdan tabi.
Bunun savunulması dahi olamaz..
DiaBLoS™;1380555' Alıntı:Bknz: Cahil olmak , Terbiyesizlik..
Bu mesajda ne demişsin."Ortaya güzel birşey yapılmış. Ligde yapılan lig maçında istenmedik olaylar olmadı mı? OLDU.. İki takım başkanları ve oyuncuları da bu ayıbı gidermek için güzel bir karar almışlar." Burda kastettiğin yapılması düşünülen maç değil mi? Yoksa hayali bişeyden mi bahsediyordun?Çok alakası var.. Ortaya güzel birşey yapılmış. Ligde yapılan lig maçında istenmedik olaylar olmadı mı? OLDU.. İki takım başkanları ve oyuncuları da bu ayıbı gidermek için güzel bir karar almışlar. 3-5 kendini bilmez kişiler böyle söylemesi son derece geri kalmışlıktır onlar açısından.+ terbiyesizliktir benim açımdan tabi.
DiaBLoS™;1380835' Alıntı:3-5 kişi söylüyor bende bunu cahilliklik ve terbiyesizlik olarak nitelendiriyorum ve bu hakkıda kendimde paşalar gibi buluyorum . Bu 1
İthamlarım oldukça geçerlidir ve senin bu taraftarların söylemlerini onaylaman gerçekten daha acı olanıdır.
Maç oynansın ya da oynanmasın diyen bir kişi de yok , söylemim de yok zaten. orası senin kendi uydurman kusura bakma Kaan kardeş..
Yürübe aslanım NeedLeFLuff kim tutar seni, şimdi ben bu arkadaşa cevap yazam kesin kavga çıkar senin söylemen çok iyi oldu
Yürübe aslanım NeedLeFLuff kim tutar seni, şimdi ben bu arkadaşa cevap yazam kesin kavga çıkar senin söylemen çok iyi oldu
hahaha evet ya bencede çok komik hahaha yaw diablos bişey sorucam ben sanaDiaBLoS™;1380868' Alıntı:Tüh napacaz şimdi..
Diablos çok üzülür deme ya.
La ne komik adamlar varya.D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?