CEREN Üye DefectoR' Alıntı: güzin ablasısın benzetme yapmak istemiyorum fakat zamanında sitede banuakkaya vardı çok iyi bi arkadaşımızdı onun gibi ılımlısın sende, tabi o banu ablası sitenin sende ceren Genişletmek için tıkla ... güzin ablası sende maxinin yoldaşlarından birisin
DefectoR' Alıntı: güzin ablasısın benzetme yapmak istemiyorum fakat zamanında sitede banuakkaya vardı çok iyi bi arkadaşımızdı onun gibi ılımlısın sende, tabi o banu ablası sitenin sende ceren Genişletmek için tıkla ... güzin ablası sende maxinin yoldaşlarından birisin
Salihyet Üye maxicep'in ilginçisn elimizde itiraf edemeyen çok manyak var , seni takdir ediyorum bu öz güvenin için
maxicep'in ilginçisn elimizde itiraf edemeyen çok manyak var , seni takdir ediyorum bu öz güvenin için
Salihyet Üye CEREN' Alıntı: sen maxinin gelmiş geçmiş starısın Genişletmek için tıkla ... başka star yok ki --- ufuk; maxinin ufku geniş abisi
CEREN' Alıntı: sen maxinin gelmiş geçmiş starısın Genişletmek için tıkla ... başka star yok ki --- ufuk; maxinin ufku geniş abisi