mservank Üye macline' Alıntı: Konuları şaşırmışım yaww ... Yanlış yerde oscar verdik kendime de bi oscar vereyim ceza olarak bu arada sende sen maxinin angaralılarından mservank Genişletmek için tıkla ... Ankara mı beni Ankaralı sananı
macline' Alıntı: Konuları şaşırmışım yaww ... Yanlış yerde oscar verdik kendime de bi oscar vereyim ceza olarak bu arada sende sen maxinin angaralılarından mservank Genişletmek için tıkla ... Ankara mı beni Ankaralı sananı
macline Üye Uykusuzluk malum işte. ŞAŞKIN oscarı verdik kendimize boşunamı verdik Sen o zaman maxinin angaralı olmayanı
Uykusuzluk malum işte. ŞAŞKIN oscarı verdik kendimize boşunamı verdik Sen o zaman maxinin angaralı olmayanı
grafikseli 84 Üye çoban olsam keşke hiç kimseyle konuşmasam...kimse o zaman canımı belkide bu kadar yakmazdı
macline Üye seli84' Alıntı: çoban olsam keşke hiç kimseyle konuşmasam...kimse o zaman canımı belkide bu kadar yakmazdı Genişletmek için tıkla ... oy oy oy oy annem kıyamam sana
seli84' Alıntı: çoban olsam keşke hiç kimseyle konuşmasam...kimse o zaman canımı belkide bu kadar yakmazdı Genişletmek için tıkla ... oy oy oy oy annem kıyamam sana
grafikseli 84 Üye macline' Alıntı: oy oy oy oy annem kıyamam sana Genişletmek için tıkla ... ya o kadar canım sıkkındı ki düşün sana bile laf yetiştiremiyordum... ve akşama rahatsızlandım..dün bütün gün yorgan altı yattım...
macline' Alıntı: oy oy oy oy annem kıyamam sana Genişletmek için tıkla ... ya o kadar canım sıkkındı ki düşün sana bile laf yetiştiremiyordum... ve akşama rahatsızlandım..dün bütün gün yorgan altı yattım...
toprakumit Üye evet biraz öle oldu dimi canım kankam benim adminim Maxinin Biricik Admini bende Leiche yazmıştım Sende Gececilerinden ve hert zaman sözlüsünden ayrılanısın
evet biraz öle oldu dimi canım kankam benim adminim Maxinin Biricik Admini bende Leiche yazmıştım Sende Gececilerinden ve hert zaman sözlüsünden ayrılanısın
DefectoR Üye güzin ablasısın benzetme yapmak istemiyorum fakat zamanında sitede banuakkaya vardı çok iyi bi arkadaşımızdı onun gibi ılımlısın sende, tabi o banu ablası sitenin sende ceren
güzin ablasısın benzetme yapmak istemiyorum fakat zamanında sitede banuakkaya vardı çok iyi bi arkadaşımızdı onun gibi ılımlısın sende, tabi o banu ablası sitenin sende ceren