Fatih[Sag0]HiphoP Üye zamanın yetmedi bugün çook yoğundum unutmuşum kusura bakma bayramın mübarek olsun bayramımı kutlamayanı
zamanın yetmedi bugün çook yoğundum unutmuşum kusura bakma bayramın mübarek olsun bayramımı kutlamayanı
Solamente Üye fatihsagohiphop™;1071670' Alıntı: zamanın yetmedi bugün çook yoğundum unutmuşum kusura bakma bayramın mübarek olsun bayramımı kutlamayanı Genişletmek için tıkla ... bugün çook yoğundum unutmuşum bak işte gördünmü kendi ağzınla söledin Büyüklük bende kalsın ablayızya hani seni seviyorum bıdıbıdığım nice bayramlar göresin
fatihsagohiphop™;1071670' Alıntı: zamanın yetmedi bugün çook yoğundum unutmuşum kusura bakma bayramın mübarek olsun bayramımı kutlamayanı Genişletmek için tıkla ... bugün çook yoğundum unutmuşum bak işte gördünmü kendi ağzınla söledin Büyüklük bende kalsın ablayızya hani seni seviyorum bıdıbıdığım nice bayramlar göresin
Solamente Üye fatihsagohiphop™;1071683' Alıntı: küstümmm Genişletmek için tıkla ... anam neye küstün ne ettim sana ben bana haksız yere küseni agla
fatihsagohiphop™;1071683' Alıntı: küstümmm Genişletmek için tıkla ... anam neye küstün ne ettim sana ben bana haksız yere küseni agla
Praetor Emekli Yönetici Benim favori ifadelerimden birini kullananı (Alttakinin ne yazacağını tahmin ediyorum ya hadi bakalım, belki şaşırtır beni... )
Benim favori ifadelerimden birini kullananı (Alttakinin ne yazacağını tahmin ediyorum ya hadi bakalım, belki şaşırtır beni... )