Selam Evet Ben N-gage Oyunlarini Sİse Cevİrebİlİyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yalcin_28

Üye
    Konu Sahibi
Selam Evet Ben N-gage Oyunlarini Sİse Cevİrebİlİyorum
Arkadaşlar uzun zman oldu siteye giremiyorum bakıyorum herkes bişeyler paylaşıyor bu cok güzel ben yakın bir zamanda hepinize istediğniz n-gage oyunlarını sis halinde gönderiçem şuan uğraşmaya zaman bulamıyorum o yüzden biraz sabredin saygılar bilmediğiniz herhangi bir konu olursa bana gelin ..ben bu symbian dünyasının bir numarası olmama az kaldı..şunuda ekliyim belki içinizden hadi be sende kimsin diyenler olabilir bende n-gage oyunlarını sis dosyası haline getiren program var bu program hemen hemen kimsede bulunmuyor sayılı denbileçek kadar az bir iki üç kişi olabilir....

VoLo

VoLo

Üye
ii güzel de böyle konuşmakla olmuyo.işalla en kısa zamanda engin bilgilerini paylaşırsın bizimle

madmann

madmann

Üye
ya hazır konu açılmışken sorayım
ngage oyunlarının 40mb filan olanları var onların sislerini nasıl yükliyecez tele ayıptır sorması

wapcimor

Üye
yaw sis le fialn olmas bu işler.40 mb lık dosyayı sis le nasıl yükliycez

VoLo

VoLo

Üye
nası yükliycez'i falan yok ark.normal prog yükler gibi yükliyceksiniz olcak bitçek bu kadar

hades33333

hades33333

Üye
arkadaşım o programı da bizle paylaşsan daha iyi olmaz mı? tabi senin bilcein bişi

slayer

Üye
bu ne yaa...

Ferrari alacam.. yakında... Hemde uçanından... Kimseciklerde yok... Valla...

HeinekeN

Üye
<div class='quotetop'>(yalcin_28 &#064; Feb 5 2006, 08&#58;26 PM) [post=272582]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar uzun zman oldu siteye giremiyorum bakıyorum herkes bişeyler paylaşıyor bu cok güzel ben yakın bir zamanda hepinize istediğniz n-gage oyunlarını sis halinde gönderiçem şuan uğraşmaya zaman bulamıyorum o yüzden biraz sabredin saygılar bilmediğiniz herhangi bir konu olursa bana gelin ..ben bu symbian dünyasının bir numarası olmama az kaldı..şunuda ekliyim belki içinizden hadi be sende kimsin diyenler olabilir bende n-gage oyunlarını sis dosyası haline getiren program var bu program hemen hemen kimsede bulunmuyor sayılı denbileçek kadar az bir iki üç kişi olabilir....
[/b][/quote]
Ben nokia mi sattim sen bu haberi yeni veriyorsun..

Zero

Zero

Üye
İstemeyerekte olsa "Günaydın" demek durumundayım

N-gage oyunlarını SIS yapmakla Symbian aleminde "1" Numara olunsaydı Çoktaaaann olmuştum

SIS yapabilen programlar uzun süredir bilinmektedir ve pek çok kişi kullanmaktadır, En çok bilineni "Makesis"tir, Ayrıca KVT Symbian installer&#39;de Yaygın şekilde kullanılıyor.

Devasa N-gage oyunlarını SIS dosyası yapmanın Pratik olmadığını defalarca söyledim, Telefonlarda System dosyalarını görüntülemenin ve dosya transfer etmenin pek çok yolu mevcutken 30-40 MB N-gage oyunun SIS yapmak gereksiz bir uğraş.. ortalama 4-6 MB hafızaya sahip Symbian telefonlara 40 Mb Oyunu SIS olarak sorunsuz yüklemek için yaklaşık 7 adet SIS dosyasına bölmeniz gerekir. Hatta SX1 gibi bir telefonda ise 11 adet gerekir..

madmann

madmann

Üye
hmm ii ya ozaman
şey sen o 40mb lik tek sis dosyasını tele normal prog gibi kurarsan bi zahmet nasıl olduğunuda buraya yaz da benm gibi cahiller öğrensin ok &#33;&#33; ark ım

by_danger

Üye
benim bildiim kadarıylada yetersiz hafıza uyarısı verip yüklemenin iptal olması lazım deilmi.

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
ee oyunları biri koysada alsak. lafla ilerleme noktaya kadardır.faaliyet please&#33;

.ıl[ uluc ]lı.

Üye
<div class='quotetop'>(Zero &#064; Feb 5 2006, 10&#58;47 PM) [post=272745]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
İstemeyerekte olsa "Günaydın" demek durumundayım

N-gage oyunlarını SIS yapmakla Symbian aleminde "1" Numara olunsaydı Çoktaaaann olmuştum

SIS yapabilen programlar uzun süredir bilinmektedir ve pek çok kişi kullanmaktadır, En çok bilineni "Makesis"tir, Ayrıca KVT Symbian installer&#39;de Yaygın şekilde kullanılıyor.

Devasa N-gage oyunlarını SIS dosyası yapmanın Pratik olmadığını defalarca söyledim, Telefonlarda System dosyalarını görüntülemenin ve dosya transfer etmenin pek çok yolu mevcutken 30-40 MB N-gage oyunun SIS yapmak gereksiz bir uğraş.. ortalama 4-6 MB hafızaya sahip Symbian telefonlara 40 Mb Oyunu SIS olarak sorunsuz yüklemek için yaklaşık 7 adet SIS dosyasına bölmeniz gerekir. Hatta SX1 gibi bir telefonda ise 11 adet gerekir..
[/b][/quote]

Zero sende tavrı koymussun..

xrz

Üye
<div class='quotetop'>(yalcin_28 &#064; Feb 5 2006, 08&#58;26 PM) [post=272582]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP sen kitabı yazarken biz kütüphane kuruyoduk ama yine de saol biz manuel yüklemeyi tercih ederiz hem libs&#39;i kaldırdın mı diğer n-gage oyunları çalışmaz

chawush

Üye
demek o 3 kişiden biri sensin
sen de yılbaşında altı sıfır attın heralde
yinede sağol

swedeniz

swedeniz

Üye
kardeş sen programı ekle kendini kasmana gerek yok

aykutt89

Üye
=) yaw boş işlerle uğraşmayın kram mıral olunmaz bu symbianın because yapan nokia bilen nokia ilerisini kim iddaa edebilir ki eğer sen kral oldum ben diyosan symbian değilde mymbian çıkarda görelim =)

^^AnaCOnDA^^

Üye
<div class='quotetop'>(aykutt89 &#064; Feb 10 2006, 03&#58;19 PM) [post=276236]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
=) yaw boş işlerle uğraşmayın kram mıral olunmaz bu symbianın because yapan nokia bilen nokia ilerisini kim iddaa edebilir ki eğer sen kral oldum ben diyosan symbian değilde mymbian çıkarda görelim =)
[/b][/quote]
helal dostum güzel laftı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt