N gage qd .sis oyun yükleme sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
    Konu Sahibi
N gage qd .sis oyun yükleme sorunu.
uzun uğraşlar sonucu bi tane n gage qd buldum we bugün aldım. ngage oyunlarını çalıştırıyor sıkıntı yok. ancak .sis uzantılı oyunlar atınca yükleyemiyorum. sistem hatası diyor. telefona *#7370# şeklinde format attım hafıza kartını da biçimledim (ki çoook uzun sürüyomuş onu öğrendim). ancak sıkıntı hala devam edio. bana yardımcı olabilecek olan warsa şimdiden teşekkürler. bi de tema desteklemiomuş bunun çözümü war mıdır??

cres557

cres557

Üye
kardesim önce hayyırlı olsun we helal olsun n gage yi yasatıyosun meraklısı az kaldı:) bende n gage classic kullanıcısıyım:) şimdi bana sorunu tamolarak anlatırmısın bnde daha saglıklı yardımcı olayım:)

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
    Konu Sahibi
mesela .sis uzantılı bi mp3 programı atıorum daha sonra uygulamayı yüklüo ama açmaya çalışınca sistem hatası dio.

cres557

cres557

Üye
format farkı wardr QD ler bzi programlari uygun olmasada yuklyo snra hata wryo.program formatna dkkat et.s60w2 w3 yuklysndr

simon_sez

simon_sez

Üye
slm ben n gage oyunlari yukledim sis uzantili hicbiri acmadi yani ngage oyunlari niye acmasi bukadar ugrastiriyor lutfen yardim oyunlari yukledim aciyorum memori falan bisey yaziyor simdiden cook tesekur ediyorum butun emek sarf edenlere sagolun war olun

----------Eklendi @ 01:52:12 ---------- Yazıldı @ 01:51:06 ----------

telefonum 6630 unutmadan soyleyim bide avi 3gp mpge video oynatici warsa plz
:ağlarım:

----------Eklendi @ 01:53:05 ---------- Yazıldı @ 01:52:12 ----------

yardim 6630 gardas

turkyilmaz

turkyilmaz

Üye
Sayın arkadaşim bulutotu acık tutacan bide telefonun modelıne göre calıştırmanda yardım ci ola bılrım

gece_kurdu_1998

Üye
askadaşlart benden bir ara 6630 vardı aynı sorun bendede vardı ve çözdüm multilibs 2.0 programı ile hiç bir sorun yaşamasınız oyun out of memori derse telefonu kapat aç öyle girer bazı oyunlar bülütüt ile çalışır oyunları oynadığınızda blütüt açık olsun he bu arada multilibs 2.0 yükleyin sonra oyunlar açılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...