Selam Arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Selam Arkadaşlar
Sa arkadaşlar bende artık android grubuna geldim Eskiden nokia N8 kullanıcısıydım 3 gundur galaxy s3 kullanıyorum telefon demeye bin şahit lazım bi şaheser N8 i elime alıyorum ufacık takozmu takoz geliyor ekran cok sönük camerası berbat geldi s3 ten sonra artık bu bölümde takılacağım yardımcı olursanız sevinirim android hakkında hiç bilgim yok

ozakin70

Üye
hoş geldin aramıza
şimdi üstadlar dolar buraya romda rom neyse zaten yakında sende romlarsın teli

Tepkiler: Norm_Gkhan
As.
Hosgeldin
Oyun ve uygulama bolumunde takil indir biseyler

Ali58_58

Üye
a.s öncelikle telefonun hayırlı olsun galaxy s3 evet gerçekten güzel telefondur rom atmana gerek yok şu anlık samsungun verdiği romları kullan sana sadece tavsiyem class 10 hafıza kartı ile o rama spwapitexpander gibi programla sanal ram yapman class on hızdan düşürmediği gibi ramda rahatlama olcağından telefonun tek zayıf yanı olan ram sorunundan kurtulabilirsin ama sadece alternatif yoksa 1 gb ram seni idare eder hem jb ile samsung bu soruna bi nebzede olsa çözümde buldu

olum durun adam bi nefes alsın

- - - Eklendi - - -

bişey dikkatimi çekti yorum yapan 4 kişide wonder kullanıyoor

Tepkiler: ozakin70 ve Norm_Gkhan
    Konu Sahibi
yahu nokia n8 de hep free ram 100 mb falan görürdüm bunda 830 mb larda görünce şok oldum zaten uygulamalara bakıyorum ne indireceğimi şaşıyorum symbian daki gibi çöplük değil

Tepkiler: ozakin70
fizy yi indir bence arkaplanda çalışabilmesi çok iyi

Güle güle kullan Ama söylediğin bi şeyde yanlışlık var kamera konusunda N8 S III'ten daha üstün bi telefon bende de S III'ten önce N8 kullanıyodum

Tepkiler: suat1111 ve Norm_Gkhan

ozakin70

Üye
Güle güle kullan Ama söylediğin bi şeyde yanlışlık var kamera konusunda N8 S III'ten daha üstün bi telefon bende de S III'ten önce N8 kullanıyodum

dostum böyle şeyleri hiç açmayın tartışılır bi durum
maxicep üyeleride çok geniş bi kitle olduğunu düşünürsek bi 30-40 sf filan tartışılabilir

Tepkiler: seytan_avcisi
    Konu Sahibi

dostum böyle şeyleri hiç açmayın tartışılır bi durum
maxicep üyeleride çok geniş bi kitle olduğunu düşünürsek bi 30-40 sf filan tartışılabilir

Aynen kardeşim haklısın ama yani android e geçtinden sonra kendime ilk dediğim şey ben bu güne kadar cep telefonu kullanmamışım n8 vardı bundan önce

suat1111

Üye
bendede not 2 var s3 ten sonra süper geldi

Konu Sahibi
Note 2 almayı düşündüm ama çok büyük geldi 1.850 ye veriyodular 5.5 " ekran cep te zor tasırım diye almadım

Öncelikle hayırlı olsun, ancak arkadaşların dediği gibi tartışmasi uzun bir konu olur kamera konusu, n8'den Android'e geçtim ben de ama n8 kamera konusunda s3'ten de iyidir haberiniz olsun.

Tepkiler: ozakin70

Kerim.

Üye
Bence de n8 daha iyi s3ten(kamerada tabi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...