selam arkadaslar nokia x6 almayı düsünüyorum yardımlarınızı beklıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahir212

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaslar nokia x6 almayı düsünüyorum yardımlarınızı beklıyorum
arkadaslar baslıktada belırttığım gıbı nokıa x6 almayı dusunuyorum samsung f 480 cep telefonumu zorda olsa elden cıkarttım :D sımdı gozum nokıa x6 dan baska bırsey gprmuyor aslında 5800 almayı planlıyordum forumda cok sıkayet olmasından dolayı nokıa x6 ya dondu alma hıslerım ayrıca suan fıyat aralıklarıda benı sasırtıyor nokıa x6

nokıa x6 647 tl ınternet sıtesınde bır sıtede pıyasada daha pahalı kafam karıstı akıl bılgı paylasımında bulunan arkadaslara sımdıden teseskkurlerımı sunarım ıyı forumlar :):oke:

--------------- Ekleme ---------------

kımse yardım etmıcekmı bana :(

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bence al kardeş yeni model müzik telefonu ses çok çıkıyo üstelik ovi magazadan müzik indirme bedeva :) bence bayiden al internet magaza falan hepsi hikaye gönderim bedelide ekliyolardır :oke:

mahir212

Üye
    Konu Sahibi
ama ınternet sıtesınde 647 mağazada 900 :D napım sımdı ben ınternet uzaerınden alsam ovı fılan bedava olurmu acaba yıne :) ? 2 yıl garantı yazıyor ama ınternettekındede

haltie

haltie

Üye
Bencede bayiden al derim 5800da güzel ama imkanın varsa x6 müthiş:)

mahir212

Üye
    Konu Sahibi
halit abi peki mağaza fiyatını tam bılmıyorum ama ınternetten arastırdım 647 den baslayıp 900 kusurlere cıkıyor kafam karıstı bırazdaha fıkır onerıde bulunurmusunuz bana :) heycan bastı ve bu telefonu alınca uzun sure kullanmak ıstıyorum sonucta f480 den buna geçiş yapıyorum yani istediğimi biliyorum dokunmatik :)

mesut159

Üye
bı konuda yardımınızı ısteyebılırmıyım

kımse yokmu su caresız kalmıs garıbe yardım edıcek 5800 var bende v50,0,005 yazılım yuklu ama son guncelleme olmadı dıyo bunun yuzunden hıc bı ovı harıtaları yukluyemıyorum

haltie

haltie

Üye
mağazalarda bayilerde peşin fiyatı 900 civarı 850den başlar 950lerde gider.şimdi cihazın fiyatı bu internette hadi 800 olsun ama 600lere indimi kafam karışır biraz.ama güvenilir yerlerse tabi düşünülebilir fark azımsanacak kadar değil.

5800dan pahalı belki ama uzun süre kullanmak istediğin bir cihaz istiyorsun x6yı düşün.Ben kullanmadım ama takip ettiğim kadarı ile çok iyi memnun eden bir cihaz.umarım alırsın:)

haltie

haltie

Üye
bı konuda yardımınızı ısteyebılırmıyım

kımse yokmu su caresız kalmıs garıbe yardım edıcek 5800 var bende v50,0,005 yazılım yuklu ama son guncelleme olmadı dıyo bunun yuzunden hıc bı ovı harıtaları yukluyemıyorum

telefon güncellemesi değil bahsettiği sanırım programı güncelleştirmen gerek

GANG BANG

GANG BANG

Üye
Bence Nokia telefonların dokunmatiği iyi diil.Helede 900lira gibi paraya değmez bence.

mahir212

Üye
    Konu Sahibi
mağazalarda bayilerde peşin fiyatı 900 civarı 850den başlar 950lerde gider.şimdi cihazın fiyatı bu internette hadi 800 olsun ama 600lere indimi kafam karışır biraz.ama güvenilir yerlerse tabi düşünülebilir fark azımsanacak kadar değil.

5800dan pahalı belki ama uzun süre kullanmak istediğin bir cihaz istiyorsun x6yı düşün.Ben kullanmadım ama takip ettiğim kadarı ile çok iyi memnun eden bir cihaz.umarım alırsın:)

halıt abı ınternette 647 tl bu telefon ne dıyorsun bu işe :)? 2 yıl garantı dıyor ayrıca ovı ve 12 ay muzık te hedıyelımı bılmem ama

haltie

haltie

Üye
güvenilir bir yer mi kampanya falan olabilir :hmmm

sedatsemii

sedatsemii

Üye
ben de x 6 yı beklıyordum 6 aydır şu an 5800 kullanıyorum.pişman olmayalım yardım edın gercekten bıre bır ınceleyıp kullanma şansı olan oldumu aranızda tavsıye lerınızı beklıyorum

Ysakay

Üye
Arkadaslar 600 tl civarı olan X6 lar PARALEL İTHALAT ÜRÜNÜ. Peki Bu Ne Demek?
Aldığınız Telefon Eğer Arızalanırsa Aldığınız Site Yöneticileriyle Temasa Geçiyorsunuz.Telefonunuz ithal edildiği ülkeye gönderiliyor ve orada servis oluyor ama 15 20 gün gibi bir sürede tekrar eline ulaşıyor. Bizdede KVK var oda 15 günden aşağı pek bişe yapmıyor ondada zaten yapamıyor xD Eğer Paralel İthalat Ürünü X6 veya baska bir telefon alıcaksanız size önerim buroteknik.com yıllardan beri bu siteden alışveriş yaparım ve referansları herşeyi anlatır cok güvenilir bir sitedir....

Why Always Me

Why Always Me

Üye
paralel ithalatta comes with müsic olayından yararlanılıyormu ??

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
Hayır paralel ithalatta comes with music kullanılamıyor zaten bu yüzden oldukça ucuz.Bu arada eğer 5800 ile x6 arasındaysa x6 ama 647 tl kadar gözden çıkaracaksan üstüne ufak bi farkdaha 100-150tl daha ekle direk samsung wave siparişini ver dünyada şuan Fiyat/performans açısından en iyisi.Bende seneye alacağım bu sene nasip olmadı ben telpadan almayı düşünüyorum malum oradada 1000tl dediler babam oğlum pc alımıcaz telefon alcaz dedi bizde alamadık :D

kralmali

kralmali

Üye
sağoll dostumm

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
çok şık telefon

serkanklnc

Üye
Dostum 2 gün önce birnumara.com adresinde Paralel İthalat ürünü 640 TL' ye Nokia x6 aldım. X6'yı 5800 ile kıyaslarsan arada müthiş bir hız farkı var. Ayrıca dokunmatiği 5800 a göre oldukça hassas. X6' nın kamerası 5 mp 5800 a göre daha net resimler çekiyor. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir telefon X6. comes with müsic olayından faydalanamıyorsun. Daha önce 5800 kullanıyordum. Telefon arızalandı. KVK ya gönderdim telefon elimde oynarken kapanmasına rağmen bana sıvı teması olduğunu ve garanti kapsamı dışında olduğunu söylediler. Onun için KVK ya hiç güvenmiyorum... Bundan dolayı zaten paralel ithalat ürünü aldım.

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
netteki greyy garanti yani teli aldıktan sonra nerdeyse garantisi yok 250 tl daha ver kvk garanti al garantinin bitmesine bir gün kala bile adamlar değistiryor 650 tllikleri tavsiye etmiyorum

zeusahmet

zeusahmet

Üye
nokia alacağına samsung wave al pişman olmazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt