Şeker (Diyabet) Hastaları Yalnız Değilsiniz..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Şeker (Diyabet) Hastaları Yalnız Değilsiniz..!
Eğer Sizde Benim Gibi Şeker Hastasıysanız Lütfen Bu Siteye Üye Olalım Önemli Bilgiler Bu Sitede Mevcut Lütfen Paylaşalım.

Eğer Şeker Hastası Ve Bursa'da Yaşıyorsanız Facebok'ta Bulunan bursalı diyabetliler Grubuna Katılarak Buluşmalara Katılabilir,Şeker hastalığında Yalnız Olmadığını Görebilirsin

(Yapman Gereken Facebook'ta ki Arama Bölümüne bursalı diyabetliler yazmak )

Konu Sahibi
Galiba Sitede Hiç Şeker Hastası(diyabet) Yok Bu Daha İyi Birşey..!

Konu Sahibi
inşallah zaten kök hücre çıktı kurtuluyoz galiba

inşallah zaten kök hücre çıktı kurtuluyoz galiba

ciddi misin ?benim kardeşimde şeker hastası ve doktora sordugumda daha çalışmaların sürdüğünü şimdilik mümkün olmadıgını söylemişti inş çıkar da dünya kurtulur kardeşim

Konu Sahibi

ciddi misin ?benim kardeşimde şeker hastası ve doktora sordugumda daha çalışmaların sürdüğünü şimdilik mümkün olmadıgını söylemişti inş çıkar da dünya kurtulur kardeşim

Dünya Kurtulur Ama Nedense Çok Zor Bir Olaya Benzemiyor Bilmiorum Belki Oturduğum Yerden Konuşmak Kolay Geliyor

Herkese merhaba, Dünya Diyabet Günü dolayısıyla 13 Kasım Cumartesi günü, saat 10.30’da Caddebostan Sahil Migros yanı Hayat Çok Değerli Yürüyüşü'nü gerçekleştiriyoruz. Açılış konuşmaları ve ısınma hareketleriyle başlayacak aktivitede, ellerimizde diyabet ve sağlıklı yaşam pankartlarıyla Caddebostan Bostancı hattında 5000 metre yürüyeceğiz. Ayrıca Çocuk ve Adolesan Diyabetikler Derneği’nin destek verdiği yürüyüşte, “Diyabet Eğitimi İçin Ben de Varım” sloganıyla, diyabetli çocuklar ve ailelerine daha iyi eğitim için düzenlediği Diyabetik Aile Kampı için bağış toplanacak. Kampların yaygınlaşması ve daha çok diyabetli çocuğumuzun daha iyi bir diyabet eğitimi alması adına yurt genelinde başlatılan kampanyaya dilerseniz siz de destek verebilirsiniz. Bunun için Çocuk ve Adolesan Diyabetikler Derneği, Türkiye İş Bankası, İstanbul Tıp Fakültesi Şubesi Şube No. 1200 03102767 no’lu hesaba “ Ben de Varım” açıklamasıyla bağış yapmanız yeterli...Hayat Çok Değerli Yürüyüşü’ne siz de katılın, diyabetle hayata destek için bir adım da siz atın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...