Şeker (Diyabet) Hastaları Yalnız Değilsiniz..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MuSTaFa..!

MuSTaFa..!

Üye
    Konu Sahibi
Şeker (Diyabet) Hastaları Yalnız Değilsiniz..!
Eğer Sizde Benim Gibi Şeker Hastasıysanız Lütfen Bu Siteye Üye Olalım Önemli Bilgiler Bu Sitede Mevcut Lütfen Paylaşalım.

:oke::oke:

Eğer Şeker Hastası Ve Bursa'da Yaşıyorsanız Facebok'ta Bulunan bursalı diyabetliler Grubuna Katılarak Buluşmalara Katılabilir,Şeker hastalığında Yalnız Olmadığını Görebilirsin

(Yapman Gereken Facebook'ta ki Arama Bölümüne bursalı diyabetliler yazmak )

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Konu bir süre üstte kalacak.
Teşekkürler.

MuSTaFa..!

MuSTaFa..!

Üye
    Konu Sahibi
Galiba Sitede Hiç Şeker Hastası(diyabet) Yok Bu Daha İyi Birşey..!

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
[ı][sıze=4]galiba sitede hiç şeker hastası(diyabet) yok bu daha iyi bişey :)[/sıze][/ı]

Ne kadar olumlu düşünüyorsunuz. Bu tutumunuzdan ötürü tebrik ederim. Siz de inşallah kısa zamanda diyabeti yenersiniz. :oke:

bazgiret_cancir

Üye
Geçmiş olsun , şifalar.

MuSTaFa..!

MuSTaFa..!

Üye
    Konu Sahibi
inşallah zaten kök hücre çıktı kurtuluyoz galiba:)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Gözünüz aydın o zaman.. :)

konyarapp

Üye
inşallah zaten kök hücre çıktı kurtuluyoz galiba:)

ciddi misin ?benim kardeşimde şeker hastası ve doktora sordugumda daha çalışmaların sürdüğünü şimdilik mümkün olmadıgını söylemişti :hmmm inş çıkar da dünya kurtulur kardeşim :oke::oke:

MuSTaFa..!

MuSTaFa..!

Üye
    Konu Sahibi

ciddi misin ?benim kardeşimde şeker hastası ve doktora sordugumda daha çalışmaların sürdüğünü şimdilik mümkün olmadıgını söylemişti :hmmm inş çıkar da dünya kurtulur kardeşim :oke::oke:

Dünya Kurtulur Ama Nedense Çok Zor Bir Olaya Benzemiyor Bilmiorum Belki Oturduğum Yerden Konuşmak Kolay Geliyor :)

duyguseki

Üye
Herkese merhaba, Dünya Diyabet Günü dolayısıyla 13 Kasım Cumartesi günü, saat 10.30’da Caddebostan Sahil Migros yanı Hayat Çok Değerli Yürüyüşü'nü gerçekleştiriyoruz. Açılış konuşmaları ve ısınma hareketleriyle başlayacak aktivitede, ellerimizde diyabet ve sağlıklı yaşam pankartlarıyla Caddebostan Bostancı hattında 5000 metre yürüyeceğiz. Ayrıca Çocuk ve Adolesan Diyabetikler Derneği’nin destek verdiği yürüyüşte, “Diyabet Eğitimi İçin Ben de Varım” sloganıyla, diyabetli çocuklar ve ailelerine daha iyi eğitim için düzenlediği Diyabetik Aile Kampı için bağış toplanacak. Kampların yaygınlaşması ve daha çok diyabetli çocuğumuzun daha iyi bir diyabet eğitimi alması adına yurt genelinde başlatılan kampanyaya dilerseniz siz de destek verebilirsiniz. Bunun için Çocuk ve Adolesan Diyabetikler Derneği, Türkiye İş Bankası, İstanbul Tıp Fakültesi Şubesi Şube No. 1200 03102767 no’lu hesaba “ Ben de Varım” açıklamasıyla bağış yapmanız yeterli...Hayat Çok Değerli Yürüyüşü’ne siz de katılın, diyabetle hayata destek için bir adım da siz atın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...