Şehriyar Üye mustafa abiyi kiskanmiyorum degil valla evet ayni gundu heralde.. demekki yetersiziz biz daha..
'Patron Üye Konu Sahibi ͠● ͝●;3977627' Alıntı: Bunu ben icat ettim hep evde yapıp yiyiordum 5-6 tane yediğim oluyor Hemde zayıfım Genişletmek için tıkla ... tamam hadi uyan artık
͠● ͝●;3977627' Alıntı: Bunu ben icat ettim hep evde yapıp yiyiordum 5-6 tane yediğim oluyor Hemde zayıfım Genişletmek için tıkla ... tamam hadi uyan artık
N1C<-lazımdeğil Üye ͠● ͝●;3985673' Alıntı: Tamam lisesiz ama dönüşüm muhteşem olacak Genişletmek için tıkla ... fake çocuk ----------Eklendi @ 18:26:32 ---------- Yazıldı @ 18:26:02 ---------- banlanırsan görürsün o zaman muhteşem dönüşü
͠● ͝●;3985673' Alıntı: Tamam lisesiz ama dönüşüm muhteşem olacak Genişletmek için tıkla ... fake çocuk ----------Eklendi @ 18:26:32 ---------- Yazıldı @ 18:26:02 ---------- banlanırsan görürsün o zaman muhteşem dönüşü
'Patron Üye Konu Sahibi aynen kanki hic sorma liselilerle ugtasiyoz sen nabiyon kanka bide chicken bar yedim donastan farki yok
aynen kanki hic sorma liselilerle ugtasiyoz sen nabiyon kanka bide chicken bar yedim donastan farki yok