DreaMagiC
Üye
Bu konuda sana hak veriyorum zaten abi" Nasılsınız" diyene
" İyiyim saolun siz" demek var bir de
" İyiyim saolun siz ? " demek var arada dağlar kadar fark var benim gözümde kardeşim.
bence çokça ve farklı farklı smiley kullanan bi' üye gayet samimidirsmiley kullanmayanlar bana çok kibirli geliyor mesela ANIL bi' mod olmasına rağmen smiley kullanmayı geçtim çevirdiğimiz geyiklere bile katılır
Bu karşıdakinin kibirli olduğunu gösterir mi tartışılır belki o an sinirliydi belki ruh hali gülümsemeye uygun değildi. Ben zaten kimseye kibirlisin demedim dememde. Sadece tüm yöneticilerin smiley kullanıp sanki üyelerin içindenmiş gibi (Samimiyetten kastım budur) davranmalarını isterim bu kadar
Bu konuda sana hak veriyorum zaten abi
Al bak helal sana
Bu karşıdakinin kibirli olduğunu gösterir mi tartışılır belki o an sinirliydi belki ruh hali gülümsemeye uygun değildi. Ben zaten kimseye kibirlisin demedim dememde. Sadece tüm yöneticilerin smiley kullanıp sanki üyelerin içindenmiş gibi (Samimiyetten kastım budur) davranmalarını isterim bu kadar
- - - Eklendi - - -
Al bak helal sana
Ben kimseye kibirlidir demedim yukarıdaki yazıma dikkat edersen "tartışılır" diye bir kelime kullandım devamında ruh hali farklı olabilir dedim. Sadece kendi üstüne alınma dediklerimi "böyle olan" tüm yöneticilere hitaben söyledim. Bu arada bende ki takıntı değil yanlış anlaşılmaların önüne geçmek amaç.
Sendeki bu smiley takıntısı nedir anlamadım ben
Smiley kullanımı kişiden kişiye değişir herkesin görüşü farklıdır bu konuda.. Bazıları her mesajın sonunda smiley kullanmayı sever bazıları da sadece gerektiği yerde..
Bir de günlük durumumuz var ki o da yansıyor foruma ister istemez.. Yani moralimizin bozuk olduğu bir günde veya stresli bir günde smiley kullanmayabiliyorum..
Ama şöyle de bir durum var bana gülen insana ben soğuk davranmam.. Davranıyorsam da dediğim gibi o günkü ruh halime bağlıdır..
Anlaşılan beni daha iyi tanıyamamışsın
Ayrıca son cümlen üzdü beni.. Benim en çok dikkat ettiğim şey budur.. Kibir en çok nefret ettiğim şeydir ve bu yüzden rütbemden ötürü kendimi kimseden üstün görmedim.. İsterseniz görevime Albay rütbesi altında da devam edebilirim hiç sorun değil bizler de üyeyiz sizler gibi.. Tek farkımız biraz daha stresliyiz
21.Bişi soracağım
Kaç yaşındasın sen ?
Hayırdır
Sadece yorum benimkisi öyle ol diye diretmem tabi kiHmm yaşın da büyükmüş..
Bilmiyorum ya bana öyle her cümlenin sonunda smiley kullanmak artık saçma geliyor.
Beni de böyle kabul edeceksiniz artık
Hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?