Şehriyar kimdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-efşan

Üye
Şimdi kibirli mi olduk?
Her ne ise, açık.. İsteyen istediği gibi hitap etsin istediğine.

Nextman

Emekli Yönetici
Sevdigim bir kardesim yardimseverligi ve aktifliği ile ornek sahsiyettir kendileri

Tepkiler: Şehriyar
    Konu Sahibi
Şimdi kibirli mi olduk?
Her ne ise, açık.. İsteyen istediği gibi hitap etsin istediğine.

Estağfurullah kimseye kibirli demedim ben..

İsteyen istediği gibi hitap edebilir evet.. İnsanın ağzı torba değil.
Ama hitap edilen kişi bundan ne kadar hoşnut olur orası o kişiye kalmış..
İşte bu yüzden gereklidir karşılıklı saygı..

Tepkiler: -efşan
bilmiyorum bi kaç kez ismine rastladım . Gerçektende kim bu şehriyar yahu

-efşan

Üye
Elbettekki haklısın Lütfullah'ım. Bilirim seni. Saygılı ve düzeyli bir kişisin.
Daim tebrik ettiğim bir kardeşimsin..
Kibir konusuna gelince sadece şaka idi. Bazı üyeler var elbet, kendisine neredeyse zorla ''Abi'' dedirtecek. Bunlardır kibirli olan bariz.

Konu Sahibi

Teşekkür ederim
Tam da anlatmak istediğim olay bu işte..

Sen de sevdiğim bir abimsin

Tepkiler: -efşan
Naber bea görüşemiyoz

geçen sene gececilerde hep beraberdik. Yarbaydı sanırım bi rütbe konusunda mod da olucam göreceksiniz falan demişti, nasipmiş oldu

benim kadar olmasın () çok canayakındır. Avatarları çok güzel olur. Android bölümüyle baya uğraşıyo sağolsun. O kadar dağıtmaya çalıştım yine de düzeltti adam etti oraları

minoo

Üye
Ben onu Sehriyar olarak tanıdım. Nickini Şehriyar yapınca ağzını burnunu kırasım gelmişti itiraf ediyorum

Kendime çok yakın gördüğüm nadir forum arkadaşlarımdan Yaptığı esprilerin, kurduğu mantıklı cümlelerin üstüne tanımam. Şu ana kadar ortaya koyduğu ve katılmadığım hiç bir fikri olmadı. Severim fazlaca. Cana yakın biri. Canım o benim

Hatta artık daha yakın olacağız. Hakkında bir kaç planım var

Tepkiler: Dede ve Şehriyar

Haydar

Emekli Yönetici
harika bi admin ( abi pek tanımıyom yağ çekiyom anlıyacanız )

Tepkiler: Dede
Fazla tanımam ama bana i9003 rootunda ilham ve universal root veren kişi Kişilik ve konuşma olarak düzeyli , olgun , kararlı ve net birisi. Fazla esprili konuşmayı sevmiyor galiba yada esprili konuşması için konuştuğu kişiyle arasında biraz zaman geçmesi gerekiyor Forumda herhangibir saçma hareketini veya bi tartışmışlığını görmediğim çok nadir kişilerdendir.

Ayrıca nickini her görüşüm okuyuşum ve imzasını her görüşümde bana birşeyleri ilham eder ve içime bi ferahlık gelir (sebebini bilmiyorum : )

Ayrıca bir gün rapçi olursam nickimi şehriyar koyacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...