Şehit Uzman Çavuş'un annesiyle son konuşması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şehit Uzman Çavuş'un annesiyle son konuşması
Şehit düşen Uzman Çavuş'un annesine son sözleri: 'Anne buralarda çok kar var. Ayaklarım su içinde kalıyor.
12.04.2012 13:41


ŞIRNAK'ın Uludere İlçesi'nin Geymuşule üst bölgesinde güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada, şehit olan 2 askerden 26 yaşındaki Uzman Çavuş Bayram Tekin'in memleketi Konya'daki baba evine ateş düştü.
SAĞLIK GÖREVLİLERİ HAZIR BEKLETİLDİŞehit Uzman Çavuş Bayram Tekin'in, merkez Karatay İlçesi'ndeki oturan ailesine acı haberi Konya Garnizon Komutanlığı'nda görevli subaylar verdi. Oğullarının şehit olduğu haberini alan Fadime ve Servet Tekin çifti fenalaştı. Tekin çiftine, evin önünde hazır bekletilen sağlık görevlileri müdahale etti.
Şehit Uzman Çavuş Bayram Tekin'in 3 yıl önce evlendiği eşi Gülay Tekin ile 1.5 yaşındaki oğlu Altay Tekin'in, Şırnak'ta olduğu belirtildi. Şehit Tekin'in dayısı Halil Güdek, 'Yeğenimin 12 gündür sınırda görev yaptığını biliyorduk. Bugün de acı haberine aldık. Konya'da annesi ve babası var. Eşi ve çocukları Şırnak'ta. Ağabeyi Ali Tekin de Çanakkale'de uzman çavuş' dedi.
'ANNE AYAKLARIM SU İÇİNDE KALIYOR'Gözü yaşlı anne Fadime Tekin de, oğluyla en son telefonla görüştüğünü belirterek, 'Oğlum nasılsın, niye gelmiyorsun diye sordum. O da bana 'Anne buralarda çok kar var. Ayaklarım su içinde kalıyor. Akşam ancak kurutuyorum. 3-4 hafta sonra astsubaylığa geçiş sınavı var. Sınav için izin aldığımda Konya'ya da geleceğim' dedi. Ama kuzumun kendi yerine cenazesi gelecek" dedi.
Fadime Tekin, 7 oğlu olduğunu belirterek, "Birini şehit verdim. Vatan sağ olsun" dedi. Haberi vermeye gelen subaylar da şehit annesi Fadime Tekin'e, 'Böyle konuşarak onları sevindirmeyelim' dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt