Şeffaf Laptop Üretildi

Sponsorlu Bağlantılar

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
madmann' Alıntı:
bence foto yu arka plan yapıp bizi kekliyorlar hem öyle bişi olsa yazılar nasıl okunacakki düşünsenize güneşli bi yerdesin napcan okunmaz ki mesela ben bodrumdayım ne yani ben plajda dizüstümü kullanamayacakmıyım!!

Zaten Normalde de kullanamazsın Bunun İçin Aparat Bile var Seyyar Gölgelik yapıyor Dizüstüne takıyorsun ;)

Dermantes; Maksat Espri olsun ;) Monitördeki görüntüyü Sormamıştım Bizim Yüzümü Gören İnsanlar Olacakmı diye Arkadan :)

Bu arada Bu teknoloji var daha Önce Bir Ünlü Markanın Haberini Okumuştum. Toshiba idi galiba... yani Sahtecilik yok ;)

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
daha oncede duymuştum ama cok canlı olmuş ak ye gelirse alırım hemen

tofy

Üye
birşey açıldığı zaman şeffaf olarak açılmıyorki msn penceresine dikkat edin eğer gelirse buraya ben kesin alırım daha önceden de görmüştüm nette çok beğendimmm çokkk..:):):)

msw

msw

Üye
Duvar kağıdına gerek yok arkada duvar görünüyo zaten =))))

ua_yako

ua_yako

Üye
AYNI ßILGISAYARIN 17 INC olani ßeNde var ßayaa pahali ayiPtir soLemesi su a degeri 4.000 $ ßu pc nin ne kadar oLacagini dusunemiorum ! ßunLar windows deiL ßiLiosunuzdur !

ua_yako

ua_yako

Üye
ama ßu fake KoKuo fotografini denK oLarak getirMisLer ßizi KeKLioLar :P

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Emin misn!! :)

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Arkadaşlar; gördüğüm bir iki fotoğraftan yola çıakrak markalar üzerinde araştırma yaptım... Böyle bir teknoloji yok gibi... Toshiba, Acer ve Apple üzerine yoğunlaştım ancak resimler sahte gibi... Başka marka araştıramadım. :)

kingenes

kingenes

Üye
o da olabilir..bişe diyemem zaten ne diyeceğimi düşünüyorm şok oldum çünkü...:)

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Videosu da var ama...

Ben halen üretici firmalarda herhangi bir bilgiye rastlanılmamasının nedenini sorguluyorum. :)

by-forum

by-forum

Üye
süper almam lazım bi tane

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
almak lazım bunlardan bi adet.,.,.,.,.

sonbahar

sonbahar

Üye
bence doğrudur ama neden daha bizim piayasaya gelmediğide biraz düşündürüyorr

_diesel_

Üye

_diesel_

Üye

Altun.

Altun.

Üye
böle bişi warsa ii olmaz sonuçta kişisel kullanım için bu laptop
arkadan biri senin ne yaptığınuı görür
bence ii değil
KULLANIŞSIZ

iSuat

iSuat

Üye
Arkadaşlar bunlar fotoğraf çekim açıları kullanılarak yapılan şeyler öyle bir durum söz konusu değil. Bununla ilgili birçok fotoğrafı bulabileceğiniz adres

ALican35

ALican35

Üye
pek kullanı$lı olucağını sanmıyorum sonuçta ki$isel bişi bu ekranın arkasında ne oLduğunu görmemdeki amaç neki :D

FurkanBilge

Üye
iyi ama gerçekçi durmuyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt