secure widget preinstaller..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
    Konu Sahibi
secure widget preinstaller..!
.sorunum şu benim telefon N5800(red) V50.Telefonu yeni açtığımda yada kendiliğinden restart olduğunda telefonun arka ekranında,menüde olmayan bi proğram çalışıyor.pronun ismi ''secure widget installer'' çalışmaya tam başladıktan sonra arka ekrandanda kayboluyor. bu pro tüm 5800 lardamı var?yoksa bir virüsmü?nette araştırma yaptım ama genelde hepsi yabancı siteler.ama onlardanda anladığım kadarıyla bu bir tür sorun.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk. :allalla:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonunuza hard format atınız.

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
    Konu Sahibi
sanirsam sorun :) tamam formatliyacam.

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
    Konu Sahibi
soft ve hart formatida 2sinide attim ama care olmadi.bence bu herkeste olan,versiyonla gelen bir sorun.biri bizi dinlemesinde ? :)

Davulbaz

Davulbaz

Üye
nokia forumlarına baktım v50 nin bir bug u olduğu söyleniyor.vatandaşın biri hafıza kartını formatlayıp telefona yeniden yazılım atarak sorununu çözmüş

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
    Konu Sahibi
pardon ama "bug" derken?
ayrica eger bug denilen sey tele zarar verecek birseyse neden geldi? harbiden simdi tam killandim :@

--------------- Ekleme ---------------

hem guncel olan versiyonu tekrar guncellemezki!?

daniel_23

daniel_23

Üye
format falan atma o symbian telefonlarda açılışta gelen bişey telefon açılınca 10-15 sn bekle hiç bişi kalmaz ;)
ne gerek hemen herşeye format at dimi..

Davulbaz

Davulbaz

Üye
windows u tekrar kurmak gibi düşün dostum.kastettiğimiz o.bug yazılımsal bir hata olduğu söyleniyor.bendede ilk açıldığında ekran bir saniyeliğine kararıp geliyor.çok takmıyorum.

daniel_23

daniel_23

Üye
bestdrummer doğru söylüyo zaten kaç defa açıyosun telefonu günde en kötü ihtimalle 3-4 günde bir şarjın bitiyodur yoksa kim sürekli açar :D
Fazla takmaa tadını çıkar telefonun müzik falan dinle :D

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
    Konu Sahibi
onceki surumde dikkat etmedim,ama bu v50 de var.ve genel herkeste var.yabanci sitelerde bu konusulmus dil sorunu oldugu icin tam anlamadim,sanki sarj problemiymis gibi geldi.

Davulbaz

Davulbaz

Üye
yok dostum şarzla alakalı değil.istersen bi hafıza kartını çıkarıp dene.:D

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
    Konu Sahibi
bestdrummer doğru söylüyo zaten kaç defa açıyosun telefonu günde en kötü ihtimalle 3-4 günde bir şarjın bitiyodur yoksa kim sürekli açar :D
Fazla takmaa tadını çıkar telefonun müzik falan dinle :D
:) yook o yönden proplem olmaz iş gereği telefonu hiç kapamıyorum belki ayda bir.zaten eger bu problem olan her neyse 1defa açılınca kendiliğinden başlayıp,telefonun arka ekranında çalışmaya devam ediyor,siz teli kapatmayıncaya kadar da görevine devam eder görünmeden.sizi bilemm ama ben bi simbian kullanıcısı olarak bu işten kıllandım.zira başka bi 5800'a daha baktım onda da aynı pro çalışıp kayboluyor sizde de varmı?ayrıca bu nokia temsilcileriyle görüşüp onlarada anlatsak bizi aydınlatırlarmı?

--------------- Ekleme ---------------

yok dostum şarzla alakalı değil.istersen bi hafıza kartını çıkarıp dene.:D
denedim yok,yine aynı sorun devam ediyor.

Davulbaz

Davulbaz

Üye
dostum bu secure widget preinstaller ovi gurubunun bir programı ovi rehber veya benzer bir zımbırtısından kullanıyorsan kaldırmayı dene.veya uygulama yöneticisinden yüklü uygulamalardan bak bu isimde yükleme varmı.format atmışsın hafıza kartını çıkarıp denemişsin ozaman geriye bu ihtimal kalıyo çünkü başka bir forumda gördüm şimdi v50 ilk çıktığında yazmış vatandaş aynı senin konuyu işlemişler büyütülecek birşey olduğunu sanmıyorum.ama hep açık kalmasıda ilginç

daniel_23

daniel_23

Üye
evet benim telefonumda da var v40 kende vardı eski telefonum n73 de de vardı kaygılanacak bişey diil bence :)

yozgatlıenes

Üye
la bende format attım hafıza kartıyla birlikte hep o program gelio ya bana da yardım ederseneiz
sevinirim

5800mania

Üye
bn de de aynı sorunn

asdertyuu

Üye
yaw uydurmayn arkadaslar.. Bu bir nokia yazilimidr, güwenlk amaclidr, telefondaki bütn uygulamalari silemezsnz, bu yazlmda silmeyn dye zaten, egr bu yazilm olmasaydi, mesela mesajlar butonunu silerdnz we 5800 inzda msjla ilgli hc bsy yapamazdnz.d hem bu 5800a özel brsey de dgl.. Sayglar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt