Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seçmece Oyunlardan Kurulu Önizlemeli Dev s60 Oyun Arşivi By Salih Baba For Maxicep
Sponsorlu Bağlantılar
Salih Baba™
Üye
Yeni oyunları artık direk aşağıda paylaşıyorum....Yetkim olsa çok güzel dediğin olurduda yetkim yok.....Ondan paylaştığım direk son sayfaya gidecek arada 15-20 sayfa yorum olacak güzel olmuyacak...
prodex_nike_88
Üye
paylasım ıcın tesekkurler
reaurora
Üye
oyun istediğim gibi deil ama yinede saol.çok güzel şeyler var bende bilgisayarım olsa eklerdim
Nokia Pc Suit ile teli Pc ye bağlayacaksın önce Pc süit'i kur daha sonra oyunları yükle...Bu kadar basit...
Java oyunları direk Pc'den 2 kere tıklayarak sis oyunları ise önce tele atıp sonra telden yükleyerek....
AnDRoLorD
Üye
emeğe saygıııı.....Saygılar salih baba
wolfrak
Üye
saolasın
Salih Baba™
Üye
Önemli değil arkadaşlar ne demek.....
456_456
Üye
solllllllllllllllllllllllllllllllll
kobra1232
Üye
tskrler
tez.zek
Üye
eyw. kanka
cesedullah
Üye
ya oyunları rardan çıkartnca klasör haline gelio meta-ıf filan die bunlar jar dosyası değil oyunu nasıl yükliyeceğim lütfen acil yardım bu oyunları nasıl yüklicem???
ya oyunları rardan çıkartnca klasör haline gelio meta-ıf filan die bunlar jar dosyası değil oyunu nasıl yükliyeceğim lütfen acil yardım bu oyunları nasıl yüklicem???
Kardeş buraya koyduğum hiçbir oyunda o dediğin olmaz....Ama öyle bir sorunun varsa: Adam sana onu rarlı vermiştir zaten sen rarı açınca o dosyalar çıkıyordur senin yapman gereken rar dosyasını direk tele atmak dikkat et zaten rarlı halde olan oyunun uzantısı Jar dır.....Yani o tür oyunlar rardan çıkarılmadan direk tele atılıp yükleniyor....