Seçmece Oyunlardan Kurulu Önizlemeli Dev s60 Oyun Arşivi By Salih Baba For Maxicep

Sponsorlu Bağlantılar

extacy35

Üye
salih baba ben prince of persia 4 ve guitar hero 3 arıodumda burda warmı??

fat33

Üye
sağol kardeş emeğine saygıııı.....

balkii

Üye
emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler......

KİLLİİİİ

Üye
Tşkkrler be kardeş

talha hüner

Üye
salih kardes bunların jadı yok

--------------- Ekleme ---------------

:nono:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Jad her tel için gerekli olmadığından zaten bu oyunları bulurken Jad ları yoktu.....

kabus566

Üye
kardeşim süper bir paylaşım yüreğine sağlık.Gerçekten kutluyorum harika oyunlar :alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis

hakann26

Üye
merhaba ben buraya yeni üye oldum. gerçekten çok güzel oyunlar var burada ama bunların ebatları 176x208 bendeki telefona yani nokia 6500 uygun olmadığından ekranın yaklaşık 4te 1i kadar ekranda oynanıyor duyduğuma göre boyutlandırıcı diye birşey varmış ve bende araştırdım hep java boyutlandırıcı buldum.bu oyunlar symbian oyunları oyduğu için bu symbian oyunları nasıl boyutlandıra bilirim ? ? ? şimdiden teşekkürler ...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
merhaba ben buraya yeni üye oldum. gerçekten çok güzel oyunlar var burada ama bunların ebatları 176x208 bendeki telefona yani nokia 6500 uygun olmadığından ekranın yaklaşık 4te 1i kadar ekranda oynanıyor duyduğuma göre boyutlandırıcı diye birşey varmış ve bende araştırdım hep java boyutlandırıcı buldum.bu oyunlar symbian oyunları oyduğu için bu symbian oyunları nasıl boyutlandıra bilirim ? ? ? şimdiden teşekkürler ...
Java boyutlandırıcıyı duydumda hatta denedim ama symbian lar için böyle bir program yoktur sanmıyorum....

Hemen Herşeyi Bulabileceğiniz Müthiş Bir Dini Arşiv

REKLAMLAR:http://www.maxicep.com/islami-mobil...-salih-baba-muthis-programlar-var-261564.html

bayaelte21

Üye
saol kardes

FANTASTIKA

Üye
Paylaşımlarınız için teşekkür ederim ama ben istediğim oyunları bulamıyorum malesef

fener_853

Üye

ömtt

Üye
senin telefonda var bir format at tamam

leospotin

leospotin

Üye
emeğine sağlık usta.

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
soall güzel paylaşımlar thanks

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Sende sağol kardeş.....

ekc-103

ekc-103

Üye
emeğine sağlık

alperen2626

alperen2626

Üye
saolsın kardeş

color2

Üye
salih baba artık senin yeni oyunlarını bulamıyoruz
genede direk sayfa sonuna gelip bakıyoruz :)
Bunun için hala bir çözüm bulunamadımı?