Seçmece Oyunlardan Kurulu Önizlemeli Dev s60 Oyun Arşivi By Salih Baba For Maxicep

Sponsorlu Bağlantılar

nukleus

nukleus

Üye
Salih Baba™;1748364' Alıntı:
Burdaki java oyunlar olur ama tam ekran oynanmaz ondan sen bu bölümü dene....
http://www.maxicep.com/symbian-9-1-s60-3rd-oyunlari/
Burdaki oyunlar sana olur...

teşekkür ediyorum son bir sorum dağa olacak sana eğer cevaplarsan o kdar çok sevineceğimki bu oyunları telefonuma nasıl yükleyeceğim ovı suite kurdum ordan hiç bir şey anlayamdım bir yardım dağa edersin süper olcak

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Tamam işte ovi sutidoyu kurdun teli Pc ye bağla sonra ovi stidou'tyu çalıştır...Ama unutma ovi'yi çalıştırırken tel ile pc bağlantısı sağlanıp telde USB işareti çıkmalı...Sonra Tele mesaj gelir ilkine tıkla nokia pc süite bağlansın mı diye ordan sonra bağlantı sağlanır....ardından java oyunlar için tel pc ye bağlıyken pc den oyunun üstüne 2 kere tıklaman yeterli sonrada telden gerekl,i yükleme onaylarına izin verip yüklersin ha ama oyun winrar içindeyse onu ondan çıkar yani sen jar uzntısını öyle yüklersin...Ama oyun sis ise önce oyunu bilgisayardan bilgisayarıma ordan N79 a ordan tel hafızasına ordan data ya ordanda install klasörünün içine atıyorsun ardından telden uygulama yöneticisine girip oyunu bulup üstüne tıklayıp yükleme işlemini başlatıyorsun.....
Eğer bir sorun olursa tekrar buraya yazabilirsin...Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım....

nukleus

nukleus

Üye
Salih Baba™;1750411' Alıntı:
Tamam işte ovi sutidoyu kurdun teli Pc ye bağla sonra ovi stidou'tyu çalıştır...Ama unutma ovi'yi çalıştırırken tel ile pc bağlantısı sağlanıp telde USB işareti çıkmalı...Sonra Tele mesaj gelir ilkine tıkla nokia pc süite bağlansın mı diye ordan sonra bağlantı sağlanır....ardından java oyunlar için tel pc ye bağlıyken pc den oyunun üstüne 2 kere tıklaman yeterli sonrada telden gerekl,i yükleme onaylarına izin verip yüklersin ha ama oyun winrar içindeyse onu ondan çıkar yani sen jar uzntısını öyle yüklersin...Ama oyun sis ise önce oyunu bilgisayardan bilgisayarıma ordan N79 a ordan tel hafızasına ordan data ya ordanda install klasörünün içine atıyorsun ardından telden uygulama yöneticisine girip oyunu bulup üstüne tıklayıp yükleme işlemini başlatıyorsun.....
Eğer bir sorun olursa tekrar buraya yazabilirsin...Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım....

güzel kardeşim çok güzel anlatmış harika dediklerini yaptım bağlantı sağlanmıştır pc suit her şey tamam jar uzantılı dosyaya pc deyken çift tıkladığımda ise rest atıyor bilgisayar baştan başlıyor telefonda ise her hangi bir şey yok tekrar başladığında yine bağlantı sağlıyorum gene aynı ?

bu olmayınca dağa sonra firek tel hafıza kartına attım ama uygulama yükle yerine gittiğimde her hangi bir uygulama gözükmede yüklemeye hazır acaba nerede hata yapıyorum ?

yada n79 a uygun olmayan programlarmı kullnadım :S

birde tel sürümü

Yazılım sürümü
20,175

sürüm tarihi
06/04/09

özel sürüm
20,175,53,1

özel sürüm tarihi
06/04/09

dil paketi
002

tür
RM-348

sen bundan dolayıda olurmu güncellememi yapmak lazım illaki :S

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım sana da çok surular soruyorum ama bana kızma çünki hayatımda ilk defa böle bir telfonum ve böle eşsiz bir özelliklere sahip cihazım oldu bundan en iyi bir şekilde yararlanıp faydalanmak eğlenmek istiyorum

tekrardan yardımların için teşşekkürler...

mezq28

mezq28

Üye
helal sana bee helal

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
güzel kardeşim çok güzel anlatmış harika dediklerini yaptım bağlantı sağlanmıştır pc suit her şey tamam jar uzantılı dosyaya pc deyken çift tıkladığımda ise rest atıyor bilgisayar baştan başlıyor telefonda ise her hangi bir şey yok tekrar başladığında yine bağlantı sağlıyorum gene aynı ?

bu olmayınca dağa sonra firek tel hafıza kartına attım ama uygulama yükle yerine gittiğimde her hangi bir uygulama gözükmede yüklemeye hazır acaba nerede hata yapıyorum ?

yada n79 a uygun olmayan programlarmı kullnadım :S

birde tel sürümü

Yazılım sürümü
20,175

sürüm tarihi
06/04/09

özel sürüm
20,175,53,1

özel sürüm tarihi
06/04/09

dil paketi
002

tür
RM-348

sen bundan dolayıda olurmu güncellememi yapmak lazım illaki :S

--------------- Ekleme --------------

Arkadaşım sana da çok surular soruyorum ama bana kızma çünki hayatımda ilk defa böle bir telfonum ve böle eşsiz bir özelliklere sahip cihazım oldu bundan en iyi bir şekilde yararlanıp faydalanmak eğlenmek istiyorum

tekrardan yardımların için teşşekkürler...
Oyuna 2 kere tıkladığında Pc nin restart atması çok ilginç...Böyle bir sorunu ilk defa duydum....:allalla:

Ama oyun eğer tel hafızasında install klasörüne attın ve telde uygulama yöneticisinde yükleme dosyalarının içinde gözükmediyse sorun telinde yani sertifika hatası olabilir....Telini Hacklemen belki sorunu çözebilir....
Şu konuya bir bakmanı tavsiye ederim:
http://www.maxicep.com/symbian-dest...ka-islemi-cepte-sadece-2-saniyede-268709.html

Önemli değil arkadaşım seni anlıyorum benimde taş attımda kolum mu yoruldu bildiklerimi paylaşıp yardımcı olabilirsem ne mutlu bana....:)

dreamer817

Üye
ellerine saglık

5000andvs

5000andvs

Üye
Harikasın KarDeŞm

poyrazmann

Üye
ağzına sağlık kardeş

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Güzel oyunlar & güzel paylaşım :good:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Senin beğenmen benim için daha bir özel abi sağolasın....:)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
:cool

Mecai33

Mecai33

Üye
S.a Ya Bişe Soracağım Benim 6600 ım Var Hafıza Kartını Çıkarıp Pc ye Bağlıyorum Oyunları Rardan Çıkartıp Dosyaların içine Atıyorum Fakat Çalışmıyoor Nasıl çalıştıracağımı Bir Söylerseniz Çok memnun Olurum..

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Jar dosyalarının kurulumu hafıza kartı dosyasından yapman için telde dosya yöneticisine girip nereye attıysan orada bulup üstüne tıklaman yeterli....
Ama hafıza kartına atıp hiç denemene gerek yok sana teli alırken verilen kablo ile Pc ye direk bağlasan teli daha verimli olur...Tabi Pc Suiti kurmayı unutma...Tel bağlantısı sağlandıktan sonra yapman gereken tek şey oyuna Pc'den 2 kere tıklayıp telde gerekli onayları vermek....
Yine yapamazsan yine teli Pc ye bağla sonra Pc den Bilgisayarım----6600-----Tel Hafızası-----İnstall klasörüne atman yeterli...Daha sonra uygulama yöneticisinde oyunu görürsün ordada yüklersin....

Mecai33

Mecai33

Üye
Anladım Çok Sağolda Kusura Bakma Cahilliğime Ver Bi Kaç Daha Sorum olacak :D Telefon Kablosu Yok bende Aldım Diyelim Pc Suit i Nereden Kuracağım?

fevzi umur

Üye
teşekkürler güzel arşiv

Mecai33

Mecai33

Üye
Salih Baba Eyvallah Çok Saol Çok iyi Oldu Paylaşım Budur İşte...

Mecai33

Mecai33

Üye
Eyvallah Saol Vallahi Başarıların Devamını Diliyorum :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Önemli değil kardeş....:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Nadiren verdiğim teşekkürlerimden birisi de bu konuya!..
Emek var gerçekten de. Teşekkürler Salih Baba.

Oyunların arasına başlarda atılmış birkaç mesajı sildim.
Böylece üyeler oyunlara daha rahat kavuşacaklar.
Aslında senin mesajları birleştirmek de bir yöntemdi de hadi o kadar müdahale etmeyeyim dedim :ehe

Bu arada senin yüzünden N70 alacağım yahu!..
v3 paylaş! v3! :gul:

Tabii sana bir N73 almak da bir yöntem ama o kadar bonkör değilim :ehe