Salih Baba™;1750411' Alıntı:
Tamam işte ovi sutidoyu kurdun teli Pc ye bağla sonra ovi stidou'tyu çalıştır...Ama unutma ovi'yi çalıştırırken tel ile pc bağlantısı sağlanıp telde USB işareti çıkmalı...Sonra Tele mesaj gelir ilkine tıkla nokia pc süite bağlansın mı diye ordan sonra bağlantı sağlanır....ardından java oyunlar için tel pc ye bağlıyken pc den oyunun üstüne 2 kere tıklaman yeterli sonrada telden gerekl,i yükleme onaylarına izin verip yüklersin ha ama oyun winrar içindeyse onu ondan çıkar yani sen jar uzntısını öyle yüklersin...Ama oyun sis ise önce oyunu bilgisayardan bilgisayarıma ordan N79 a ordan tel hafızasına ordan data ya ordanda install klasörünün içine atıyorsun ardından telden uygulama yöneticisine girip oyunu bulup üstüne tıklayıp yükleme işlemini başlatıyorsun.....
Eğer bir sorun olursa tekrar buraya yazabilirsin...Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım....
güzel kardeşim çok güzel anlatmış harika dediklerini yaptım bağlantı sağlanmıştır pc suit her şey tamam jar uzantılı dosyaya pc deyken çift tıkladığımda ise rest atıyor bilgisayar baştan başlıyor telefonda ise her hangi bir şey yok tekrar başladığında yine bağlantı sağlıyorum gene aynı ?
bu olmayınca dağa sonra firek tel hafıza kartına attım ama uygulama yükle yerine gittiğimde her hangi bir uygulama gözükmede yüklemeye hazır acaba nerede hata yapıyorum ?
yada n79 a uygun olmayan programlarmı kullnadım :S
birde tel sürümü
Yazılım sürümü
20,175
sürüm tarihi
06/04/09
özel sürüm
20,175,53,1
özel sürüm tarihi
06/04/09
dil paketi
002
tür
RM-348
sen bundan dolayıda olurmu güncellememi yapmak lazım illaki :S
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşım sana da çok surular soruyorum ama bana kızma çünki hayatımda ilk defa böle bir telfonum ve böle eşsiz bir özelliklere sahip cihazım oldu bundan en iyi bir şekilde yararlanıp faydalanmak eğlenmek istiyorum
tekrardan yardımların için teşşekkürler...