selamlar versiyon güncellemeden sonra eski programlar hala hafıza kartında kuruluysa versiyon uyumsuzluğu ya da c deki program sertifikalarının silinmesi yüzünden karttaki programlar çalışmıyor olabilir ve restart atmanı bu yüzden isteyebilir. kartındaki sys ve private dosyalarını silersen sorun çözülebilir. programlar bu dizinler alrında çalışıyorlar. onları kökten silersen çakışma ya da c deki eksik bilgileri çağırma gibi durumlar ortaya çıkmayacaktır ve telefon açılacaktır. denemekte yarar var.
Öncelikle programı gönderen arkadaşa teşekkürler...
Bendede aynı hatayı verdi.. kendi kendine tele res çekti.. Sonra tekrar açtığımda sistem dosyaları açıldı:. Ben telefona format çekmiştim. Tekrar hack lemem gerekiyoru.. Bu program sayesinde telefonu Pc ye hiç bağlamadan hacklemiş oldum... Nokia suite, usb kablosu,... hiç uğraşmadan.... Zaten yanımdada usb kablosuda yoktu..
ben yukledim (N95) ama sadece welcome to secman installer filan cikiyor sadece sol kosede (OK) tusu var baska bisey secemiyorsun ok a basinca prg kapaniyor ne yapcaz ?
ben yukledim (n95) ama sadece welcome to secman installer filan cikiyor sadece sol kosede (ok) tusu var baska bisey secemiyorsun ok a basinca prg kapaniyor ne yapcaz ?
5320xp yazılım sürümünü 4.13 ü yükledikten sonra çalışmıyor.
bir sorunla karşılaştığınızda yazılım sürümünü yazarsanız daha faydalı olur.
önceden windows modile kullanıyordum biraz acemi sayılırım symbian(daha 2. günüm) da fakat yeni sürüm için bir yöntem bulabilirsem yazıcam.
E 71 E yüklemdim secman uygulaması kapanıyor secman installer açılıyor Welcome to installation of deyip ok dedikten sonra Uygulama kapandı: SecMan KERN-EXEC 3 diyor ne olur yardım edin