Şebekeyi Wi-Fi Üzerinden Bağlama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
flyx

flyx

Üye
    Konu Sahibi
Şebekeyi Wi-Fi Üzerinden Bağlama...
maalesef uzun süredir c6-01 kullanıcısıyım ve bulunduğum ortamda telefon şebekesi zayıf. bir çekiyor bir çekmiyor tarzında kullanıyorum. bundan dolayı sürekli telefon kesiliyor. bunun için bir yazılımla şebekeyi wifi üzerinden bağlamam mümkünmüdür böyle bi sistem mevcutmu?

skype istemiyorum çünkü skypedan arama gelmesi için beni skype kulllarak aramaları gerekiyor buda onlarca müşteri arasında imkansızdır. böyle bir yöntem vs varsa tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum arkadaşlar.

şimdilik c6-01 kullanıcıyısım ama nokiadan nefret ettiğimden dolayı yeni cihazım galaxy s2 yakın zamanda elime geçicek. ondada aynı sıkıntı olucağını düşünüyorum. android içinde fikirlerinizi alabilirim. ayrı bi konu açmak istemedim.

ayrıca tüm bağlantı ayarları doğru olup aynı operatörün başka telefonlarlada şebeke sorunu olduğunu biliyorum.

tşkler..

arkee

arkee

Üye
yanı dıyelım avea kullanıyosun ve avea bulundugun yerden cekmıyor ve sen wifi uzerınden baglanarak arkadasların senı dırect numarandan aradıklarında sana ulaşabılsınler,? eger dogru anladıysam kesınlıkle boyle bır sey yok hangı ısletım sistemını kullanırsan kullan ıster symbıan ıster androıd, haa wıfı uzerınden avea yada kullandıgın sebekenın sıtesıne gırıp desteklıyorsa arkadaslarına sms atabılırsın ama sebeke cekmıyorsa telefonuna sms de gelmez.
ama
viber skype gıbı programlar kullanarak karsı taraftada olması sart tabı cok rahat wifi uzerınden ucretsız mesajlasıp konusabılırsın

umarım sorunu cevaplayabılmısımdır

---------- Eklendi @ 22:10:00 ---------- Yazıldı @ 22:06:03 ----------

nokia kullanıyorsan nokia nın gizlı kodları var sitede de bulabılırsın, bunlarda degısıklık yaparak daha guclu cekmesını saglayabılırsın ama bu kezde sarj suren azalacaktır ayrıca yenı nesıl tellerde de gecerlımı hala oda ayrı bı konu, ama sunuda deneyımlerımden bılıyorum nokia samsunga gore daha ıyı ceker yanı samsung cekmedıgı yerde nokia ıle konusursun ama nokianın 1 cekıp 1 cekmedıgı yerde samsung ıle hıc konusamazsın

• Beğen
Tepkiler: flyx
flyx

flyx

Üye
    Konu Sahibi
evet hocam aynen anladığın gibi demek istiyorum.

o programları biliyorum zaten dediğim gibi 10larca müşterim olduğundan ve kimin arayacağını bilemediğimden o programlar yalan olur.

ayrıca c6-01 kullanıyorum. dediğin kodları zamanında 3310lara giriyorduk :) bi işede yaramıyordu. ben şahit olmadım en azından.

samsungun çekememesini ilk defa duyuyorum. bu sırada hemen karşılaştırma yaptım şebeke çekim güçleri birebir aynı. istisnai bir durum olmuş olabilir ki bende zaten samsungda çekmez büyük ihtimal dedim ;) artık yapıcak bişey yok demekki operatöre baskı yapıcaz.

yardımın için tşk ederim arkadaşım. yinede tecrübesi fikri olan buyursun..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şebeke modunu çift mod degilde gsm olarak seç

• Beğen
Tepkiler: flyx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt