İpucu Şebeke Var Ama Mesaj Iletmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Şebeke Var Ama Mesaj Iletmiyor
Kız arkadaşımın 520si ile boğuşuyoruz arkadaşlar. Telefonun şebekesi normal bir şekilde çekerken(2, 3 çubuk), gariptir genelde hep o aralıklarda çekiyor. Şimdi bunun sebebini anlayamadım, yazılımsal mı, donanımsal mı, veya operatörle mi alakalı çözemedik. Bu durumu yaşayan fikir verebilecek herkesten yardım bekliyorum. Kendinize çok iyi bakın iyi forumlar :)

curtaincall

curtaincall

Üye
ben de defalarca mesaj çekiyorum gitmiyor kahrolası
operatörüm Turkcell karşı taraf avea

nedendir bilmiyorum

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım bu durum operatörle alakalı gibime geldi :)

maktama

maktama

Üye
Arkadaşlar avea göçmüş durumdaydı bugün. Üsküdardaki merkezlerinde sorun varmış, neredeyse tüm Türkiye'de bu sorun vardı. Şimdiye kadar düzelmemiş olabilir belki. Başka bir operatöre mesaj atın, gidiyorsa sıkıntı avea'dandır.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Bende avealıyım ama daha ben karşılaşmadım bu sıkıntıyla o yüzden acaba diyor insan :(

kesasd

kesasd

Üye
Bende yaşadım bugün, bağlantı 10-20dk gitti hat hiç çekmiyordu. Şebeke geldiğinde ise ne mesajlar iletildi ne de aramalar geldi. Mühim bir konuşmanın ortasında başıma geldi.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
avea=fakircell resmen ya ama ne yapcan kullanıyoruz işte arkadaşlar :)

andezitt

andezitt

Üye
Msj Merkez numarasini kontrol et kardeşim :)

dakamon

dakamon

Üye
Bazen Türkcell de de oluyor düzelmesini beklemek lazım operatörle alakalı

andezitt

andezitt

Üye
Nasıl bakarız patron :)
Üniversiteli adamız kardeşim yemek parası çıkmıyor daha, zengincell 2-3 sene daha uzak olsun :D
Mesajlar-ayarlar- metin mesajı ayarları orda mesaj Merkez numarasi olması gerek avea ise
+905598008000 numara bu ;)

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Nasıl bakarız patron :)
Üniversiteli adamız kardeşim yemek parası çıkmıyor daha, zengincell 2-3 sene daha uzak olsun :D
aynen öyle yani zengincell'e daha üç beş yıl var böyle idare edelim :D

• Beğen
Tepkiler: SonyXperia

Üst Alt