Şebeke Erişimine İzin Verilsin mi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

admozturk

admozturk

Üye
    Konu Sahibi
Şebeke Erişimine İzin Verilsin mi Sorunu
arkadaşlar nokia 3120classic cep telefonu kullanıyorum ve msn yükledim. fakat oturum açmaya kalktığımda sürekli "şebeke erişimine izin verilsinmi? bu uygulama güvenilir bir sağlayıcıdan değil" ...??? gibi bir uyarı veriyor ve bazen sistemden atıyor beni deeeliiii:vur etti.

yardımlarınızı esirgemeyin lütfen:)

şimdiden teşekkür ederim...

[email protected]

eQooo

eQooo

Üye
java tellerde pek elverişli olmuyor böle prolar...bende de 6230i vardı bi zamanlar aynı soruyu durmadan soruyodu sonunda bişey olmuyoo ama sinir eder durur...

sweety_boy_43

Üye
java tabanlıysa ve gırdıgın uygulamayı acmadan once seceneklerı tıkladıgında UYGULAMA ERISIMI dıye bı bolum varsa bılgı verebılrıım...yoksa bende bılmıyorum

admozturk

admozturk

Üye
    Konu Sahibi
evt uygulama erişimi diye bir seçenek var.....

ilo53

ilo53

Üye
gıremıyosan 4440535 ara de gıremıyorum kntr gerı ıade edıyolar msn ayarını kaydettın dımı??

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
ŞEBEKE ERİŞİMİNE İZİN VERİLSİN Mİ?. Bunu düzeltmek için msn uygulaması + seçenek + uygulama erişimi + iletişim + şebeke erişimi + sadece ilkinde sor. İşlem bu kadar.

sweety_boy_43

Üye
ŞEBEKE ERİŞİMİNE İZİN VERİLSİN Mİ?. Bunu düzeltmek için msn uygulaması + seçenek + uygulama erişimi + iletişim + şebeke erişimi + sadece ilkinde sor. İşlem bu kadar.

dogru soyluyosun ...bende bunun aynısını yazcaktımda sen yazmıssın...

duman42

Üye
çok saol Karahasan...

shadowsmen

Üye

saolasın kardes çok ısıme yarradı ;)

bedirhan1000

Üye
ama bazen o olmuyor yardım

serosman

Üye
sağolasın valla deli olmustum ama bu sekilde çözdüm teşekkürlerr

drksm

Üye
ya bi 5130Nkia telefon var opera mini yeni sürüm yükleyecez aynı hatayı veriyo orda da geçerli mi bunlar?

Üst Alt